You are here: Home » Beauty » Oenobiol Paris Autobronze Teint

Oenobiol Paris Autobronze Teint

geschreven door Constance

Een mooi egale bruine kleur maakt mij blij! Meer dan 50% van de Nederlanders voelt zich gelukkiger, slanker en lekkerder
in zijn vel met een bruine kleur. Het leven ziet er namelijk letterlijk zonniger uit. Helaas laat de zon zich te weinig zien in ons kikkerlandje, waardoor we niet altijd die mooie bruine teint, wat ons meer zelfvertrouwen geeft, kunnen opbouwen. Een zonnebankkuur is een optie, maar niet aan te raden gezien het schadelijke effect op onze huid. De bruin zonder zon  crèmes zijn daarentegen weer lastig uit te smeren en laten vaak oranje strepen achter. Oenobiol Paris Autobronze Teint biedt uitkomst. De capsules bruinen de huid van binnenuit, waardoor je het hele jaar door een mooi egale bruine kleur
hebt.

Hoe krijgt onze huid eigenlijk die mooie bruine teint? Wist je dat onze huid op 2 manieren een bruine kleur kan krijgen? Als eerste gaat ons lichaam onder invloed van de zon melanine aanmaken. Melanine geeft kleur aan onze haren, ogen,
huid en bepaalt hiermee onze huidtype. Als tweede kan onze huid bruin kleuren door de inname van carotenoïden dat voorkomt in onze voeding. Wortelen, tomaten en groenten met donkergroene bladeren bevatten veel caroteen. De nieuwe aangemaakte huidcellen nemen dat caroteen op. Bij een voldoende hoge concentratie en na verloop van tijd bereiken
deze gekleurde huidcellen het huidoppervlak en worden ze zichtbaar. Resultaat: een zomers getinte huid. Met een dieet rijk aan caroteen kunnen we dus onze huid kleuren, echter is het niet altijd eenvoudig om de noodzakelijke
hoeveelheid in te nemen voor een zichtbaar effect.

Oenobiol Paris Autobronze Teint biedt uitkomst en zorgt voor een mooi egale bruine kleur over het hele lichaam en gezicht zonder zon en dat met slechts 1 capsule per dag. De formule is klinisch bewezen en op basis van natuurlijke ingrediënten:
Ingrediënten: Lycopeen (extract van tomaten), Luteïne (extract van de bloem afrikaantje), Astaxanthine (extract van algen), Zeaxanthine, Kurkuma.
Elk ingrediënt heeft zijn eigen kleur en de combinatie zorgt uiteindelijk voor een mooie egale bruine teint. De formulering bevat GEEN betacaroteen en zorgt dus niet voor een oranje gloed.

Weet je waarom flamingo’s roze zijn? Omdat ze algen eten, die rijk zijn aan de rood-roze substantie astaxanthine. Als ze die niet meer eten, worden hun veren geleidelijk aan bleker. Bij mensen geldt ongeveer hetzelfde: de teint van je huid wordt niet alleen bepaald door externe factoren, maar ook door wat je eet.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com