Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • December cadeautip; Xiaomi Redmi 6A smartphone bij Kruidvat December cadeautip; Xiaomi Redmi 6A smartphone bij Kruidvat
  • Een sprankelende verschijning, met CATRICE limited edition Glitter Storm Een sprankelende verschijning, met CATRICE limited edition Glitter Storm
  • Met hulp van CATRICE worden alle vermoeide vrouwen weer mooie vrouwen Met hulp van CATRICE worden alle vermoeide vrouwen weer mooie vrouwen
  • essence Fall Back to Nature essence Fall Back to Nature
  • RITUALS introduceert THE RITUAL OF HOLI, speciaal voor tieners RITUALS introduceert THE RITUAL OF HOLI, speciaal voor tieners
  • Moederdag cadeautip; Win kaarten voor Happy Spirit Days Moederdag cadeautip; Win kaarten voor Happy Spirit Days
shoppen

Kruidvat geeft je een Zen moment

Regen, wind, storm, kou en sneeuw; dit is het seizoen om jezelf eens lekker te verwennen. Tijdens deze frisse & koude dagen krijgt je huid behoorlijk veel te verduren, dus is het tijd voor een fijn gezichtsmasker. En dan heerlijk te gaan genieten met een lekkere kop thee.

De nieuwe Kruidvat gezichtsmaskers zijn er in 8 soorten en geschikt voor verschillende huidtypes. Heb je behoefte aan een zachte crèmemousse of juist een peel-off? Een hydratatieboost of een intensieve reiniging voor je hele gezicht? Een tissuemasker of een vloeibare variant? Er is er altijd wel één die perfect bij jou past, met als resultaat: een babyzachte, stralende en gereinigde huid!

Het nemen van een lekker kop kruidenthee draagt bij aan een ontspannen gevoel. Kruidvat Beauty Thee is een fruitige thee met framboosblad, citroenmelisse en vlierbloesem. Wanneer je toe bent aan een zen-momentje, neem je een kop Kruidvat Chai Zen Thee. Een kruidige en smaakvolle zwarte Chai thee met onder andere kaneel, gember, kruidnagel en vanille. Tip: maak er een Chai Latte van, door warme melk toe te voegen!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?