You are here: Home » Beauty » Kruidvat geeft je een Zen moment

Kruidvat geeft je een Zen moment

geschreven door Constance

Regen, wind, storm, kou en sneeuw; dit is het seizoen om jezelf eens lekker te verwennen. Tijdens deze frisse & koude dagen krijgt je huid behoorlijk veel te verduren, dus is het tijd voor een fijn gezichtsmasker. En dan heerlijk te gaan genieten met een lekkere kop thee.

De nieuwe Kruidvat gezichtsmaskers zijn er in 8 soorten en geschikt voor verschillende huidtypes. Heb je behoefte aan een zachte crèmemousse of juist een peel-off? Een hydratatieboost of een intensieve reiniging voor je hele gezicht? Een tissuemasker of een vloeibare variant? Er is er altijd wel één die perfect bij jou past, met als resultaat: een babyzachte, stralende en gereinigde huid!

Het nemen van een lekker kop kruidenthee draagt bij aan een ontspannen gevoel. Kruidvat Beauty Thee is een fruitige thee met framboosblad, citroenmelisse en vlierbloesem. Wanneer je toe bent aan een zen-momentje, neem je een kop Kruidvat Chai Zen Thee. Een kruidige en smaakvolle zwarte Chai thee met onder andere kaneel, gember, kruidnagel en vanille. Tip: maak er een Chai Latte van, door warme melk toe te voegen!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com