You are here: Home » Huisdieren » Salontafel en poezenmand in één

Salontafel en poezenmand in één

geschreven door Constance

Ligt je kat (of kleine hond) graag in een mandje? Maar heb je te weinig ruimte of wil je geen plekje inruimen voor een mand? Wat vind je dan van (bijzet)tafel Odense? Dit is nl. een opbergmand en tafel in één.

Odense is gemaakt van metaaldraad en heeft een deksel van hout. De diameter van de mand is 58 cm en hij is 31 cm hoog. Als je er een kussentje onderin legt kan je kat of hond hier heerlijk in liggen. Heb je geen huisdier dan kan je het gat natuurlijk ook gebruiken om er spullen in te leggen of uit te halen want je hoeft nu niet het tafelblad van de mand af te halen. Ik vind deze tafel echt helemaal top en ik weet zeker onze Noorse Boskatten Lotta en Noa ook.

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Metselaar 14 maart 2018 - 18:30

Is deze nog te koop?

Reageer
Constance 14 maart 2018 - 19:07

Ik heb voor je op de website van Xenos gekeken maar hij staat er niet meer op, misschien is het een idee om Xenos even zelf te mailen of zij hem nog ergens hebben, misschien in een Xenos winkel. Succes

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com