Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • Gezien bij Xenos; verbouw je eigen groente, fruit, thee en kruiden Gezien bij Xenos; verbouw je eigen groente, fruit, thee en kruiden
  • CATRICE herfst/wintercollectie 2015; Ogen en Lippen CATRICE herfst/wintercollectie 2015; Ogen en Lippen
  • Nieuwe IKEA PS Collectie Nieuwe IKEA PS Collectie
  • Meubels van karton Meubels van karton
  • IKEA barbecue IKEA barbecue
wonen

Salontafel en poezenmand in één

Ligt je kat (of kleine hond) graag in een mandje? Maar heb je te weinig ruimte of wil je geen plekje inruimen voor een mand? Wat vind je dan van (bijzet)tafel Odense? Dit is nl. een opbergmand en tafel in één.

Odense is gemaakt van metaaldraad en heeft een deksel van hout. De diameter van de mand is 58 cm en hij is 31 cm hoog. Als je er een kussentje onderin legt kan je kat of hond hier heerlijk in liggen. Heb je geen huisdier dan kan je het gat natuurlijk ook gebruiken om er spullen in te leggen of uit te halen want je hoeft nu niet het tafelblad van de mand af te halen. Ik vind deze tafel echt helemaal top en ik weet zeker onze Noorse Boskatten Lotta en Noa ook.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?