You are here: Home » Huis & Tuin » Stel je eigen Gerbera plukboeket samen

Stel je eigen Gerbera plukboeket samen

geschreven door Constance

Het online bestellen van bloemen én boeketten is niets nieuws, maar het lastige, vind ik althans, is dat je nooit weet hoe je boeket eruit komt te zien. Soms kan je wel een kleur of kleurcombinatie aangeven maar dat is het dan.

Bij Bloommakery, de  specialist in Gerbera’s, kan je niet alleen kiezen uit een aantal samengestelde boeketten, maar je kan ook zelf  aan de slag en zo een plukboeket naar keuzen samenstellen. Allereerst bepaal je hoe je groot je je plukboeket wilt maken (S, M of L) en daarna ga je je bloemen ‘plukken’. En het leuke is dat je gelijk ziet hoe je plukboeket eruit komt te zien.

Een S plukboeket bestaat uit 18 stelen (6 soorten), een M plukboek heeft 24 stelen (8 soorten) en bij het L plukboeket 30 stelen (10 soorten). Als je je keuze vwb. de grootte hebt gemaakt ga je je Gerbera’s uitkiezen en kan je ook aangeven of je je een vaas erbij wilt bestellen. Als het plukboeket klaar is ga je verder met bestellen, zo kan je het boeket laten verzenden als cadeautje en de verzenden is gratis. Maar mocht je haast hebben, dan kan je je boeket nog dezelfde dag in huis hebben maar hier betaal je euro 2,00 extra voor (wel voor 12 uur bestellen).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com