You are here: Home » Slaapkamer » Test; Emma hoofdkussen

Test; Emma hoofdkussen

geschreven door Constance

In juni jl. heb ik gemeld dat ik een van de 2 nieuwe Emma hoofdkussens zou gaan testen. Het heeft langer geduurd dan verwacht voordat ik mijn testexemplaar binnen had (nl. pas eind september) en vervolgens wilde ik het kussen echt een langere tijd testen voordat ik mijn ervaringen ging delen.

Ik ben een ‘ramp’ op het gebied van kussens, en na heel veel modellen gebruikt te hebben ben ik wel tot de conclusie gekomen dat een in hoogte verstelbaar kussen voor mij het beste werkt. Maar eer dat ik dit wist was ik heel veel kussens én honderden euro’s verder.

En dit is ook de reden geweest waarom ik gekozen heb voor het Emma Foam Kussen. Volgens Emma geeft het Emma kussen je nek de optimale nekondersteuning en de 3 schuimlagen zorgen ervoor dat het kussen kan worden aan de ideale slaaphouding.

Ik slaap zelf altijd met een kussen met een nekrol, dus ik moest wel wennen en ik vond hem in 1e instantie een beetje hard dus heb ik regelmatig een aantal swops gemaakt met de samenstelling en het kussen gedraaid want er is een zachte en een harde kant om op te liggen.

Waar bestaat het kussen uit? 

Allereerst de hoes, deze is gemaakt vochtregulerend materiaal. Dit houdt het kussen koel en droog. De elastische vorm past strak om je kussen en is lekker zacht. Omdat je het kunt wassen, is een extra kussenhoes is niet eens nodig! Dit maakt je kussen helemaal af.De bovenste laag is het Hypergelschuim en dit zorgt voor een heerlijk zacht gevoel. Deze laag geeft mee waar het nodig is en biedt daarnaast een gezonde ondersteuning. Kies voor deze kant als je van een lekker zacht kussen houdt. Je zakt hier lichtjes in, alsof je op wolken ligt.
De 2e laag bestaat uit Airgocellschuim en dit geeft je de perfecte ondersteuning, hoe je ook op het kussen ligt. Het materiaal geeft de nodige tegendruk zodat je altijd lekker ligt. Je kan deze laag verwijderen om de hoogte aan jouw lichaam aan te passen.
En de 3e laag bestaat uit Visco-elastisch schuim en het verdeelt de druk op de best mogelijke manier. Wat je houding ook is, het zorgt ervoor dat je lekker ligt en het Emma Kussen voelt daarom extra comfortabel aan.

Conclusie; in eerste instantie miste ik de nekrol en was het even zoeken welke kant nu voor mij het beste werkte. Maar na een tijdje van samenstelling wisselen heb ik nu, de voor mij, ideale manier gevonden;  nl. alle 3 de lagen in het kussen met de zachte kant boven. En ik slaap prima op dit kussen.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com