You are here: Home » Accessoires » Update; Test Nuki Smartlock 2.0

Update; Test Nuki Smartlock 2.0

geschreven door Constance

Zoals eerder beloofd zou ik terugkomen op mijn test met het Nuki Smartlock 2.0. Ik had nl. de vraag gesteld of het slot mee te nemen is als je gaat verhuizen. En ja dat kan, je moet dan de houder (die vastgeplakt wordt op je slot met zelfklevend plakband) losmaken en je kan vervolgens de sleutel verwijderen.

Doordat de houder vastgeplakt moet worden,  heb ik dit niet gedaan. Ik was nl. bang voor beschadigingen van de verf op de deur. Dus helaas heb ik geen foto’s of video’s kunnen maken maar ik heb wel de Nuki in werking gezien, in combinatie met de keypad en de app.

De app is heel gemakkelijk te installeren en in te stellen, en zodra je alles hebt ingesteld en je Nuki Smartlock 2.0 zit bevestigd op het slot, je deur automatisch open & dicht gaat zodra je in de buurt komt met je telefoon. En mocht je je smartphone vergeten zijn, dan kan je gebruik maken van de keypad. (Dit is een extra accessoire.)

Conclusie; Het Nuki Smartlock 2.0 is geen goedkope investering maar wel de moeite waard. Zeker als je veel afwezig bent  en je toch iemand de kat eten wil laten geven, of de schoonmaker toegang wil geven. Ditzelfde geldt bij een vakantiehuis, je hoeft zelf niet meer aanwezig te zijn om je gasten de sleutel te overhandigen, je geeft ze toegang voor de gehuurde periode. Het installeren is een fluitje van een cent, het enige wat je wel moet is de configuratie tool bekijken of jouw slot geschikt is voor Nuki.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com