You are here: Home » Home gadgets » Geef je slaapkamer een nieuwe look!

Geef je slaapkamer een nieuwe look!

geschreven door Constance

De slaapkamer is dé plek waar je heerlijk kunt uitrusten en hopelijk fijn kan slapen. Om te zorgen dat je je helemaal op je gemak voelt is het belangrijk om je kamer zo aan te kleden dat het een gevoel van rust geeft. Hoe kun je op een simpele manier je slaapkamer sfeer geven je jij echt volledige rust ervaart? In dit artikel lees je hoe je je slaapkamer het beste kunt inrichten en we geven je advies over de perfecte raamdecoratie.

Manieren om je slaapkamer meer sfeer te geven
Je kunt je slaapkamer op heel veel manieren meer sfeer geven. Een leuk kleedje op de vloer, nieuwe sfeerlampjes op je nachtkastjes of bijvoorbeeld gloednieuwe raamdecoratie. Denk er wel altijd aan dat je niet de kleuren rood en geel gebruikt. Deze kleuren zorgen er namelijk voor dat je hersenen actief blijven en zelfs stress kunnen opwekken. Dit is iets wat je zeker niet wilt als je van je nachtrust wilt genieten. Gebruik daarom zachte kleuren zoals beige, grijs en verschillende sfeervolle houtkleuren. Ook de lichtinval op je slaapkamer doet veel qua sfeer, daarom is het belangrijk om de juiste raamdecoratie te kiezen. En naast dat je dankzij raamdecoratie je lichtinval goed kunt bepalen, geeft het ook nog eens heel veel sfeer aan je slaapkamer.

Houten jaloezieën of vouwgordijnen?
Wat denk je van knusse vouwgordijnen in een rustige kleur? Vouwgordijnen bestaan namelijk helemaal uit stof en dit zorgt voor een hele rustige en warme uitstraling. Ideaal voor de slaapkamer omdat je jouw vouwgordijnen helemaal kunt voorzien van een verduisterende voering! En, wat vind je van trendy houten jaloezieën? Jaloezieën geven je slaapkamer meteen een hippe en tijdloze look. Dankzij de kantelbare lamellen speel je heel makkelijk met de lichtinval en je privacy.

Maatwerk dat past altijd!
Tegenwoordig hoef je niet meer te knippen en zagen om je raamdecoratie op maat te krijgen. Je kunt het namelijk gewoon op maat laten maken! En dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Bij Veneta.com voorzie je jouw kamer voor een hele schappelijke prijs van nieuwe raamdecoratie. Hoe fijn is dat?
Hoe geef jij je slaapkamer een nieuwe look?

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com