You are here: Home » Gadget nieuws » Get moving. It’s party time met Samsonite

Get moving. It’s party time met Samsonite

geschreven door Constance

Als je kijkt naar de etalages in de winkelstraten dan merk je hier en daar de kerstversiering al op. De geur van het kerstdiner, de sfeervolle kerstlichtjes en de gezelligheid in de straten maken van de eindejaarsperiode een onvergetelijke tijd. Samsonite haalt de geschenken uit de kast en liet zich inspireren door alle festiviteiten voor deze nieuwe collectie.

De tassen en koffers van Samsonite kan je gebruiken om alle zorgvuldig uitgekozen pakjes in stijl mee te nemen naar je familie. Maar, je kan natuurlijk ook één van de tassen en koffers onder de kerstboom leggen met een grote strik eromheen. Zo kan je tijdens het kerstetentje alvast je toekomstige reisavonturen plannen.

Na het overweldigend succes van vorig jaar werkt Samsonite voor de 2e keer samen met Swarovski. Het vakmanschap van Samsonite in combinatie met het pionierswerk van Swarovski resulteert in een prachtige Limited Edition collectie die bestaat uit elegante reis- en handtassen. De klassieke zwarte Gallantis collectie werd prachtig afgewerkt met authentieke Swarovski® kristallen. Deze kristallen geven de leukste reisbestemmingen aan op een elegant geborduurde wereldkaart. Zo kan je tijdens de ene reis al inspiratie opdoen voor je volgende bestemming. Deze Limited Edition collectie bestaat uit 4 modellen: een toilettas, een beauty case, een reistas en een handbagage koffer met extra ruimte en een fijne lederen afwerking. Deze koffers en tassen zijn gecreëerd voor iedereen die luxueus wil reizen.

De Gallantis collectie is niet de enige samenwerking tussen Samsonite en Swarovski. Uit deze collaboratie ontstonden ook lederen handtassen van de Satiny 2.0 en de gekende Karissa collectie die versierd zijn met Swarovski kristallen en hippe patches. Deze tassen zijn op maat van al je dagelijkse noden zonder in te boeten op trendgevoeligheid.

De rijke bordeauxkleur en de intense mosgroene kleur zijn dé herfst- en eindejaars-kleuren. De weelderigheid en intensiteit van deze kleuren worden benadrukt door de gouden afwerking en details.

De tassen en koffers met monogramprint zijn ongetwijfeld hét must-have item van het seizoen. In deze tijdloze versie van de Cosmolite en Lite DLX collectie met zwarte monogramprint dragen zowel de binnenbekleding als de buitenkant met trots het bekende Samsonite logo. Deze Limited Edition is het perfecte cadeau voor al je vrienden en familieleden die niet willen inboeten op stijl tijdens het reizen.

De My Samsonite handtas met studs is de kers op de taart. Deze schitterende must-have kan je bovendien personaliseren met de initialen van jou of je geliefde. Op een speelse en unieke manier maakt deze lederen handtas je elegante avondjurk of eigenzinnig pak helemaal af.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com