You are here: Home » Beauty » Een sprankelende verschijning, met CATRICE limited edition Glitter Storm

Een sprankelende verschijning, met CATRICE limited edition Glitter Storm

geschreven door Constance

Wie wordt er niet blij van wat extra glam in haar make-up look? Wij krijgen geen genoeg van glitter, glans en metallic! Beautyproducten met glitter- en glanseffecten zijn niet alleen de toptrend van dit seizoen, ze geven bovendien elke look extra cachet. Eind december lanceert CATRICE de Limited Edition Glitter Storm.

Intense sprankeling ontmoet metallic glans in 4 nieuwe producten. Dankzij de rijke kleuren en
innovatieve glans texturen is het heel gemakkelijk om expressieve make-up stijlen te creëren: glitter
nuances benadrukken de ogen en lippen, terwijl de Gel Highlighter het gezicht een prachtige glow geeft.

GLITTER STORM DAZZLE METAL; het oogschaduwpalet “Dazzle Metal” in de kleurversie “Dazzle on the Dancefloor” biedt kleurnuances variërend van nude en roze tot rode bestinten, bruin, zilver en goud. De 10 hoog gepigmenteerde kleuren bieden een variëteit aan effecten, van mat tot intens glimmend tot sprankelend: alles wat je nodig hebt voor een expressieve oog make-up. De mooie verpakking met gouden sterretjes heeft een spiegeltje en is een ideaal voor onderweg.

GLITTER STORM LIQUID GLITTER LIPS: De Limited Edition biedt 4 vloeibare lipsticks met hoge
dekking en een sprankelende finish. Voor iedereen die de lippen alle aandacht wil geven. De lang houdende formule verzekert je niet alleen van krachtige kleuren maar voelt ook prettig aan op de
lippen. Extra bijzonder: als je de lippen samenperst, wordt het glittereffect versterkt.

GLITTER STORM LIQUID LINER; de Liquid Liner met een intense duo-chroom glans geeft een schitterende blik. De 3 glansnuances kunnen solo of als topper op een kleurbasis worden aangebracht. Dankzij de langhoudende formule blijft het glittereffect gegarandeerd de hele avond zitten.

HIGHLIGHTER; De Gel Highlighter geeft het gezicht en het gebied rond de ogen een schitterende glans. De ultrafijne glansdeeltjes, die solo of bovenop de foundation kunnen worden aangebracht, versmelten met de huid en geven haar een zachte glow.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com