Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • HAPPY SPIRIT DAYS 2019 HAPPY SPIRIT DAYS 2019
  • Rituals lanceert nieuwe lente/zomercollectie ‘soulwear’ Rituals lanceert nieuwe lente/zomercollectie ‘soulwear’
  • Nieuwe biologische theecollectie van Rituals Nieuwe biologische theecollectie van Rituals
  • Rituals lanceert haar herfst-/wintercollectie soulwear Rituals lanceert haar herfst-/wintercollectie soulwear
  • Moederdag cadeautip; Win kaarten voor Happy Spirit Days Moederdag cadeautip; Win kaarten voor Happy Spirit Days
  • Mail & Win; Kaarten voor Happy Spirit Days Mail & Win; Kaarten voor Happy Spirit Days
shoppen

Nieuwe smaken YOGI TEA

 YOGI TEA werd in 1986 in Europa geïntroduceerd en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende en succesvolle biologische thee merken, op het gebied van kruiden en specerijen. Traditionele kruidenleer in samenspel met onovertroffen lekkere theerecepten; dat is het geheim van Yogi Tea. Het gaat bij Yogi Tea om harmonie en innerlijke rust creëren en smakelijke inspiratie, vreugde en balans met elk kopje.

Alle Yogi Tea smaken zijn gebaseerd op ayurvedische recepten, bestaan 100% uit biologisch geteelde ingrediënten en bevatten geen kunstmatige of natuurlijke smaakstoffen. Ayurveda is een traditionele Indische wijsheidsleer waar een bewuste levensstijl en een holistische benadering voor lichaam, geest en ziel wordt aanbevolen als sleutel tot spirituele balans in het leven.

Er zijn in Nederland 53 verschillende soorten Yogi Tea aroma’s te verkrijgen en daar zijn dit najaar weer een 3-tal nieuwe smaken aan toegevoegd. En wist je dat op het label van elk theezakje een mooie spreuk of quote staat, om je dag goed mee te beginnen of mee af te sluiten.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?