Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Volg een cocktail masterclass bij Distillers Academy Volg een cocktail masterclass bij Distillers Academy
  • Nieuw boek; LIMONADE, alcoholvrije drankjes voor volwassenen Nieuw boek; LIMONADE, alcoholvrije drankjes voor volwassenen
  • Open flessen wijn bewaren Open flessen wijn bewaren
  • Sulfree voor sulfiet vrije wijn Sulfree voor sulfiet vrije wijn
  • Unieke Vaderdagcadeaus Unieke Vaderdagcadeaus
  • Barbecook introduceert de Plancha Barbecook introduceert de Plancha
shoppen

La Source alcoholvrije dranken

Wil jij fit en gezond leven, maar wel blijven genieten? Of ben je gewoon niet vreselijk dol op alcohol? Wat voor reden je ook hebt om geen alcohol te drinken maakt eigenlijk niet uit, maar je kan nu ook genieten van een goed glas, alcoholvrije, wijn of cocktail.

La Source introduceerde de eerste alcoholvrije wijnen in 2003 in Nederland en is sindsdien een van de grootste importeurs van kwalitatieve alcoholvrije wijnen en dranken in ons land. Met aan de basis de passie en de kennis van wijn, waarmee zij continu op zoek zijn naar de beste alcoholvrije wijnen, cocktails en gins. Voor iedereen die geen alcohol kan of wil drinken is La Source de alcoholvrije optie om mee te proosten.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?