You are here: Home » Eten & koken » La Source alcoholvrije dranken

La Source alcoholvrije dranken

geschreven door Constance

Wil jij fit en gezond leven, maar wel blijven genieten? Of ben je gewoon niet vreselijk dol op alcohol? Wat voor reden je ook hebt om geen alcohol te drinken maakt eigenlijk niet uit, maar je kan nu ook genieten van een goed glas, alcoholvrije, wijn of cocktail.

La Source introduceerde de eerste alcoholvrije wijnen in 2003 in Nederland en is sindsdien een van de grootste importeurs van kwalitatieve alcoholvrije wijnen en dranken in ons land. Met aan de basis de passie en de kennis van wijn, waarmee zij continu op zoek zijn naar de beste alcoholvrije wijnen, cocktails en gins. Voor iedereen die geen alcohol kan of wil drinken is La Source de alcoholvrije optie om mee te proosten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com