You are here: Home » Shoppen » Dreamers Ibiza; sieraden met een boodschap

Dreamers Ibiza; sieraden met een boodschap

geschreven door Constance
Zoals jullie weten kom ik regelmatig op Ibiza, en heeft dit eiland mijn hart verovert. Op Ibiza zijn heel veel mooie sieradenmerken te koop en een daarvan is Dreamers Ibiza.

Dreamers Ibiza wordt gemaakt in Benirras (bekend van het strand met de ‘trommelaars’) en in de sieraden zie je veel terug van deze baai; de kleuren van de zonsondergang, de zee en de rotsen. Alle sieraden worden gemaakt van natuurlijke materialen zoals edelstenen, lava, hout, zijde, katoen en zilver en alles wordt met de  hand gemaakt. Ook vind je bijzondere symbolen en amuletten verwerkt, zoals de Hand van Fatima, het vredessymbool, harten, de levensboom en beschermende edelstenen (tijgeroog, onyx en toermalijn).

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Jewel 5 juli 2019 - 14:31

Die armbandjes zijn fantastisch!

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com