You are here: Home » Eten & koken » December cadeaumaandtip; Tasting Collection

December cadeaumaandtip; Tasting Collection

geschreven door Constance

Speciaal voor iedereen die van whisky, cognac, gin, port, olijfolie, thee of andere lekkernijen houdt maar niet kan kiezen is er de Tasting Collection.

Elke Tasting Collection (met of zonder alcohol) bestaat uit 6, 12 of 24 glazen tubes en in elke tube (25 ml) zit een ander merk en smaak. En bij elke Tasting Collection zit een boekje met informatie over de verschillende producten. En lees je de bijzondere verhalen over de makers, leer je smaken onderscheiden en je eigen favorieten te bepalen.

En er is heel veel keuze, dus zit er altijd wel een ideaal december- of verjaardagscadeau tussen, of je nu wel of geen alcohol drinkt of een foodie bent.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?