You are here: Home » Beauty » Nieuw; de Tonymoly Lab Mask Serie

Nieuw; de Tonymoly Lab Mask Serie

geschreven door Constance

Tonymoly lanceert met de Tonymoly Lab Mask Serie acht zeer effectieve Koreaanse Sheet Masks, die elk op hun eigen manier de huid voorzien in de verschillende behoeftes De Tonymoly maskerlijn serie zorgt door innovatieve en geavanceerde technologie voor een zeer gezonde en gevoede huid. Wat maakt de Tonymoly Lab Masks bijzonder? De unieke Nude Seal Skin Fit Technologie, zorgt dat dit Koreaanse gezichtsmasker perfect de contouren van je gezicht volgt. Dit garandeert een volledige dekking en optimale verzorging van jouw gezichtshuid.

Ik heb 4 verschillende Tonymoly maskers opgestuurd gekregen en dat zijn het Centella Asiatic Sheet Mask, Collagen Elasticity Sheet Mask, Vitamin-C Brightening Sheet Mask en Hyaluronic Acid Sheet Mask. En al deze 4 maskers zijn uitermate geschikt voor de oudere, rijpere huid en/of de huid met fijne lijntjes en rimpels.

Tonymoly Master Lab Centella Asiatica Sheet Mask; Wat hebben de Centella Asiatica en verzachtende huidverzorging gemeen? Heel veel! De Tigergras, ook bekend als het Indische Water geheim, is een beproefd middel voor pijnlijke en gevoelige huid. De plantensoort Centella wordt al eeuwen in de traditionele Aziatische huidverzorging gebruikt, omdat het intensief gespannen huid de verlichting geeft die het nodig heeft. Daarbij ervaar je een aangenaam rustgevend effect op de huid.

Tonymoly Master Lab Vitamin C Sheet Mask; De vitaminebom voor je huid is niet alleen een voedingsleverancier, maar tegelijkertijd erg populair voor zijn zuiverende effect. Het vochtinbrengende gezichtsmasker met vitamine C verhelpt hyperpigmentatie en donkere vlekken op de huid en laat je huid langdurig stralen. Geniet van het mooie glow-effect.

Tonymoly Master Lab Collagen Sheet Mask ondersteunt je huidstructuur en geeft je nieuwe elasticiteit. Het gezichtsmasker voor de rijpe huid bevat het verstevigende eiwit collageen, dat bekend staat om zijn speciale anti-aging effect en voorkomt effectief veroudering en het ontstaan van rimpels.

Tonymoly Master Lab Hyaluronic Acid Sheet Mask werkt tegen rimpels. De hyaluronzuur in het gezichtsmasker helpt vocht in de huidstructuur vast te houden en de elasticiteit te herstellen. Kleine rimpels en fijne lijnen op het gezicht verdwijnen alsof op zichzelf.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com