You are here: Home » Schoenen & laarzen » Nieuwe wintercollectie van Xsensible

Nieuwe wintercollectie van Xsensible

geschreven door Constance

Het is inmiddels alweer 3 jaar geleden dat ik de ultieme test uitvoerde op een gloednieuw paar Xsensible Stretchwalkers. Ik heb toen, zonder dat ik de Stretchwalkers had ingelopen, mijn schoenen meegenomen naar New York en heb hier een aantal dagen op lopen shoppen. (Je kan het hier nalezen.)

Deze winter presenteert Xsensible een nieuwe collectie Stretchwalkers. De Stretchwalkers, geïnspireerd door de traditionele Japanse houten sandalen, zorgen voor een perfecte demping, goede stabiliteit en ultieme grip om zo de beste loopervaring te beleven.

De Japanse uitvinder Tetsuya Nosaka zag als eerste dat het oeroude Japanse sandaalconcept vertaald kon worden naar een moderne schoen. Samen met hem ontwikkelde Xsensible de Stretchwalker: een stijlvolle schoen met een uniek balanspunt in het midden van de zool. Dit balanspunt zorgt voor optimale balans en een evenwichtige, gezonde lichaamshouding.

De wintercollectie bestaat uit stoere winterkleuren, zachte materialen en modieuze dierenprints zodat iedereen stijlvol én supercomfy de winter door kan.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com