Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes
  • Test; Xsensible Stretchwalker sandaal Test; Xsensible Stretchwalker sandaal
  • Nieuwe kleuren ANNY nagellak, Urban Jungle Nieuwe kleuren ANNY nagellak, Urban Jungle
  • Anna van Mills; Ontwerp zelf het perfecte paar schoenen Anna van Mills; Ontwerp zelf het perfecte paar schoenen
  • Nieuwe fietstassen van Fastrider Nieuwe fietstassen van Fastrider
  • L.K.Bennett werkt samen met schoenenmerk Bionda Castana L.K.Bennett werkt samen met schoenenmerk Bionda Castana
shoppen

Test; Xsensible Stretchwalker schoenen

Vorige week heb ik al aangekondigd dat ik de Xsensible Stretchwalker schoenen mee zou nemen naar New York. En inderdaad dat heb ik gedaan en hieronder kan je mijn ervaringen met de Xsensible Stretchwalker lezen.

strechwalker thuisIk hou wel van een uitdaging dus had ik, tijdens mijn shoppingtrip naar New York, maar 1 paar schoenen meegenomen, maw. ik had geen paar andere schoenen waarop ik kon terugvallen mocht de Xsensible Stretchwalker niet lekker lopen, knellen, blaren opleveren etc.

En ik had het mezelf extra moeilijk gemaakt want ik had de Xsensible Stretchwalker nog helemaal niet gedragen, ze gingen vanuit de doos rechtstreeks mijn koffer in. Ik had ze alleen gepast om te checken of de maat goed was.

strechwalkerNu was ik 48 uur in New York en ik heb zowel in de stad, met besneeuwde straten, als in de outlet Woodbury Common rondgelopen. En ik heb, al winkelend & slenterend, gemiddeld 11,6 kilometer per dag afgelegd, en dat staat gelijk aan 16.188 stappen!

Door de speciale zool zegt Xsensible Stretchwalker dat je heel comfortabel loop en ook je minder vermoeide voeten krijgt. En dat is absoluut waar, want meestal krijg ik halverwege een shopdag last van mijn rug en schouders (tja die zware tassen) en zijn mijn voeten ook warm en opgezwollen. Maar beide dagen had ik het gevoel alsof ik op ‘wolkjes’ liep, ik had ook geen rugpijn of pijn in mijn voeten. En ook heb ik geen last gehad van blaren of knellende schoenen.

WP_20150211_21_00_14_ProConclusie; Ik ben echt razend enthousiast over de Xsensible Stretchwalker schoen/sneaker. Ze hebben de ultieme looptest doorstaan, en ik heb 2 dagen lang (en natuurlijk ook de afgelopen week, terug in Nederland) heerlijk soepel en zwevend gelopen. En ook krijg je geen last van kleffe, zweterige voeten en knellen de schoenen absoluut niet. Kortom, ze zitten heerlijk. Maar toch heb ik 1 kleine opmerking, onder een zomerjurkje of -rokje staan ze niet heel elegant (wel met een dikke maillot) dus misschien is het een idee om een iets elegantere versie te maken, ik denk bijv. aan een ballerina.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?