Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuwe Sony EXTRA BASS speakers Nieuwe Sony EXTRA BASS speakers
  • De nieuwe Ultimate Ears WONDERBOOM Freestyle-collectie De nieuwe Ultimate Ears WONDERBOOM Freestyle-collectie
  • Test; Sengled Snap LED Lamp, een lamp met ingebouwde camera Test; Sengled Snap LED Lamp, een lamp met ingebouwde camera
  • Test; KEF MUO speaker en KEF M100 en M400 headset Test; KEF MUO speaker en KEF M100 en M400 headset
  • Test; Google Chromecast Audio Test; Google Chromecast Audio
  • Speaker test Speaker test
ladygadgets

Libratone speakers lanceert 3 nieuwe covers

De Deense speakerfabrikant Libratone heeft 3 nieuwe covers gelanceerd en deze toegevoegd aan haar al bestaande assortiment ‘jasjes’. De nieuwe covers zijn gemaakt van Italiaanse wol en zijn ge├»nspireerd op de laatste modecollecties voor aankomend voorjaar.

libratoneDe nieuwe Libratone covers zijn er in de kleuren amandelbruin, lavabruin en staalblauw en zijn bedoelt voor de Libratone ZIPP-, LOOP- en DIVA speakers. Deze covers zijn ontworpen door het Deense designbureau R7B, en zijn een aanvulling op de 3 covers in herfstkleuren die vorig jaar gelanceerd zijn.

Libratone LOOPDe Libratone speaker familie bestaat uit 5 verschillende modellen; Zipp (met of zonder WiFi/BT), LOOP (met of zonder WiFi/BT), DIVA, LIFE en LOUNGE. En voor alle modellen zijn er covers te koop waardoor je altijd je speakers kan matchen met je interieur of juist je woonkamer een extra accent kan geven.

Libratone DIVA

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?