You are here: Home » Accessoires » Libratone speakers lanceert 3 nieuwe covers

Libratone speakers lanceert 3 nieuwe covers

geschreven door Constance

De Deense speakerfabrikant Libratone heeft 3 nieuwe covers gelanceerd en deze toegevoegd aan haar al bestaande assortiment ‘jasjes’. De nieuwe covers zijn gemaakt van Italiaanse wol en zijn geïnspireerd op de laatste modecollecties voor aankomend voorjaar.

libratoneDe nieuwe Libratone covers zijn er in de kleuren amandelbruin, lavabruin en staalblauw en zijn bedoelt voor de Libratone ZIPP-, LOOP- en DIVA speakers. Deze covers zijn ontworpen door het Deense designbureau R7B, en zijn een aanvulling op de 3 covers in herfstkleuren die vorig jaar gelanceerd zijn.

Libratone LOOPDe Libratone speaker familie bestaat uit 5 verschillende modellen; Zipp (met of zonder WiFi/BT), LOOP (met of zonder WiFi/BT), DIVA, LIFE en LOUNGE. En voor alle modellen zijn er covers te koop waardoor je altijd je speakers kan matchen met je interieur of juist je woonkamer een extra accent kan geven.

Libratone DIVA

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com