You are here: Home » Gadget nieuws » Microsoft introduceert de Lumia 435 smartphone

Microsoft introduceert de Lumia 435 smartphone

geschreven door Constance

Microsoft introduceert de Lumia 435 in Nederland, en wel eind deze maand. Dit is het 1e toestel in de Lumia 400-serie met Windows Phone waarbij je minder dan euro 80 voor betaalt.

Lumia-435Met de Lumia 435 (in Nederland alleen in wit of zwart) krijg je alle Windows Phone opties, zoals Microsoft Office en 15 GB OneDrive opslag, gratis. Verder heeft de Lumia 435 ook gratis, wereldwijde navigatie en WhatsApp, Facebook en Instagram.

De Lumia 435 heeft het Lumia Denim besturingssysteem, een 4’inch touchscreen, accu met 1560 mAH. Een 2MP camera, zonder flits aan de achterkant en VGA aan de voorkant. Je kunt het 8 GB geheugen uitbreiden, dmv. een Micro SD kaart, tot 128 GB.

En de adviesprijs voor het prepaid toestel is euro 59 en voor een los toestel euro 79.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?