You are here: Home » Eten & koken » IKEA Outdoorcollectie

IKEA Outdoorcollectie

geschreven door Constance

Volgende maand kan je bij IKEA weer terecht voor de nieuwe Outdoorcollectie en het thema van dit jaar is ‘Summer in the City’. Want waarom uren in de file staan voor het strand, als je ook in de stad van de zon kunt genieten?

ikea

Geef een gezellig tuinfeest of creëer de perfecte zomerse oase met betaalbare meubels, vrolijk textiel, fruitige accessoires en verlichting op zonne-energie. Of dit nu op je balkon, in het park of een stadstuin is. Dus doe je schoenen uit, pak je zonnebril en geniet van de zomer in de stad.

stoelCreëer het ultieme relaxmoment met de FREDÖN hangmat gemaakt van slijtvast polyester. De hangmat heeft een handig vakje voor je boeken en magazines. Geen bomen in de buurt? Dankzij de GÅRÖ hangmatstandaard plaats je de hangmat waar je maar wilt. Komt de BUNSÖ kinderstoel (in wit, rood of groen) je bekend voor? Het is het kleine zusje van de IKEA PS VÅGÖ tuinstoel. Zo kunnen jullie samen in stijl ontspannen.

Creëer extra sfeer op het balkon of in de tuin met de SOMMAR 2015 buitentapijten. De vrolijk gestreepte tapijten zijn bovendien ideaal om een betonnen balkonvloer te verbergen en is ook nog eens heerlijk zacht aan je voeten.

balkonIs het weerbericht positief? Nodig je vrienden dan uit voor een feest in de buitenlucht. De nieuwe barkrukken en bartafel uit de ÄPPLARÖ serie komen op zo’n moment goed van pas. Gemaakt van duurzaam massief hout met een donkerbruine afwerking. En een tuinfeest is niet compleet zonder barbecue. De ÄPPLARÖ/KLASEN houtskool barbecue met handige trolley biedt uitkomst.

tuinserviesEen picknick in het park of barbecue in de tuin? Maak je zomerse diner af met de SOMMAR 2015 serie geïnspireerd op sappig fruit. Van vrolijke servetten en kleurrijke kussens tot zomers servies.

verlichtingEn, ook als de zon al onder is, van een mooie zomeravond met SOLVINDEN buitenverlichting in de vorm van appels en peren of een handige stick voor in de grond. Zonder het milieu te belasten, want de lampen werken op zonne-energie. En je kunt de lampen overal mee naar toe kunt nemen aangezien je geen stopcontact nodig hebt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com