You are here: Home » Fashion » Sheila de Vries ontwerpt voor Witteveen Mode

Sheila de Vries ontwerpt voor Witteveen Mode

geschreven door Constance

Dit najaar ligt er een speciale ‘Sheila de Vries voor Witteveen’ modecollectie bij meer dan 100 Witteveen winkels. Modeontwerpster Sheila de Vries zit al veertig jaar in het modevak, en sinds 2003 is zij de vaste ontwerpster van Prinses Beatrix.

Picture 046

Zij is begonnen met een klein boetiekje in de Oude Leliestraat in Amsterdam en nu werkt zij vanuit een coutureatelier in de Amsterdamse Cornelis Schuytstraat. In de jaren tachtig kleedde zij sterren als Jane Fonda en Barbara Sinatra en leverde zij collecties aan warenhuis Saks Fifth Avenue en Neiman Marcus. Verder werkt Sheila de Vries voor de modeacademie in Istanbul, waar ze regelmatig masterclasses geeft.

De collectie voor Witteveen Mode van Sheila de Vries zal zeer draagbaar zijn waarbij er gelet wordt op pasvorm, details en ook de kwaliteit van de stoffen. Dus binnenkort lees je meer over de collectie op shoppen.blogo.nl.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com