You are here: Home » Gadgets » Vaderdag Tip; Oris duikhorloge

Vaderdag Tip; Oris duikhorloge

geschreven door Constance

Is je man, vriend, minnaar of vader een enthousiaste en fanatieke duiker? En is ie ook aan een nieuwe duikhorloge toe, dan is het nieuwste Oris horloge het perfecte Vaderdag- of verjaardagscadeau.

Oris Aquis Depth Gauge

De Oris Aquis Depth Gauge meet de diepte waarop gedoken wordt dmv. speciale ‘inlaat’ bovenin het uurwerk (op 12 uur). Het speciale saffierglas, 50% dikker dan een gemiddeld horlogeglas, is voorzien van een in de zijkant gefreesde groef die tegen de klok in rond de wijzerplaat loopt en stopt tussen 1 en 2 uur. Op 12 uur zit de inlaat van deze groef. De aansluiting tussen glas en kast wordt perfect afgesloten door een rubberen pakking.  De rand onderscheidt water en samengeperste lucht in licht- en donkergrijs geeft op deze wijze op de schaal langs de buitenkant van de wijzerplaat de diepte aan, tijdens het afdalen of opstijgen. Aangezien de veiligheid van de duikers van cruciaal belang is en Oris’ innovatieve meetinstrument garandeert accurate dieptemeting. De indicatie wordt niet beïnvloed door enige vertraging en geeft de accurate en actuele diepte weer, dit laatste is vooral nuttig tijdens decompressiepauzes op minder grote diepten. En deze speciale, gepatenteerde, techniek is ook bekend als de Wet van Boyle-Mariotte. Het design van het roestvrijstalen horloge biedt een instrumentele look met een in één richting draaibare topring met zwarte keramische inleg. De Oris Aquis Depth Gauge, waterdicht tot 500m, is een technische doorbraak in dieptemeting.

oris zijkant

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com