You are here: Home » Gadget nieuws » Vaderdag tip: de Baardtrimmer van Philips deel 2

Vaderdag tip: de Baardtrimmer van Philips deel 2

geschreven door testman

Eergisteren vertelde Testman over de scheermannen van Philips die Testman, als natscheerder, uitdaagden om de baardtrimmer van Philips type QG3371, de Multigroom Pro,  te proberen. Onder het mom, alles voor de meerdagenbaard. De baardtrimmer van Philips wordt geleverd met een flink aantal accessoires.

IMG_20130524_160406.

Zo zitten er 5 opzetstukken bij om baard, snor, nek en neusharen te “trimmen”. Maar ook je hoofdhaar kun je prima bijwerken met een van de “haarclippers”. Daarnaast nog 2 hulpstukken die je over het opzetstuk heen plaatst, om de precieze lengte te bepalen. Maar werkt het ook? Ja, Testman is enthousiast. Ok, als natscheerder valt het niet direct mee je de techniek aan te leren, hoe je je baard kan bijwerken. Maar na enige oefening gaat het steeds beter. Vooral het aanleren onder welke hoek je het apparaat moet houden om te scheren, is een kwestie van vaker doen. Maar gezien de hoeveelheid korte haartjes in de wasbak gaat het goed.

Alleen om te zorgen dat de baard ook over de volle oppervlakte, gelijkmatig wordt gekortwiekt, vereist nog wat extra testen van Testman. Je kunt niet altijd direct zien, welke plekken je wel en welke plekken je nog niet gedaan hebt. Maar nogmaals, als natscheerder is het gewoon even wennen. Maar dit is tot nu toe wel het beste apparaat dat Testman in zijn handen heeft gehad, om de meerdagenbaard te temmen. Een aanrader dus, juist voor natscheerders. En wellicht voor Vaderdag een mooi cadeau, voor vrouwen die gek zijn op een meerdagenbaard bij hun partner.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com