You are here: Home » Beauty » ESSENCE COSMETICS OPENT POP-UP STORE IN AMSTERDAM

ESSENCE COSMETICS OPENT POP-UP STORE IN AMSTERDAM

geschreven door Constance

Van 6 t/m 9 maart as. wordt De Merkenwinkel omgetoverd tot make-up walhalla Het populaire en kleurrijke make-up merk essence opent op 6 maart in de middag haar deuren in De Merkenwinkel aan de Gerard Doustraat 76 in Amsterdam. De tijdelijke store zal t/m zaterdag 9 maart geopend zijn voor beautylovers en nagellakfans.

essence toont haar nieuwste innovaties op make-up gebied en laat bezoekers kennismaken met haar laatste paradepaardje: de essence shine, last & go nagellakken. Deze lakken, maar liefst 50 kleuren en alle vegan! beloven een fantastische gelglans en een perfecte houdbaarheid. De feestelijke opening zal op woensdag 6 maart om 13.00 uur worden verricht door beauty- en lifestyle influencer Sheling Kamkes van ShelingBeauty.

In de #whatspoppinessence store zijn make-up artists en nagelstylisten aanwezig die de producten uit de essence lente-zomercollectie 2019 demonstreren en aanbrengen. Onder de must-haves voor het lente/zomerseizoen schaart essence bijvoorbeeld de ‘you better work!’ lijn, een assortiment langhoudende performance producten die passen bij een actieve leefstijl. Maar ook oogschaduwpaletten met aansprekende namen als G’day Sydney, Salut Paris en Ola Rio behoren tot de highlights. De absolute blikvanger van de pop-upstore zijn de shine, last & go nagellakken die vanaf nu verkrijgbaar zijn.

De essence pop-up store is geopend op;
Woensdag 6 maart van 13.00 – 18.00 uur
Donderdag 7 maart van 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag 8 maart van 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag 9 maart van 10.00 – 18.00 uur

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com