Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Brow Tattoo van Kruidvat Test; Brow Tattoo van Kruidvat
  • CATRICE Limited Edition „Kaviar Gauche“ CATRICE Limited Edition „Kaviar Gauche“
  • Ontspannen met etherische oliën van Kruidvat Ontspannen met etherische oliën van Kruidvat
  • Test; Kruidvat Brow Tattoo Test; Kruidvat Brow Tattoo
  • Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn
  • Catrice Glam & Doll Boost Growth Volume Mascara Catrice Glam & Doll Boost Growth Volume Mascara
shoppen

Test; Kruidvat Skin Science Instant Effect Eye Serum

Een product met een direct effect, I love it! En met het nieuwe Kruidvat Skin Science Instant Effect Eye Serum heb je binnen 2 minuten zichtbaar resultaat. Het serum vermindert wallen en donkere kringen onmiddellijk en geeft je een frisse uitstraling. Het oogserum is een toevoeging aan de Skin Science Anti-age collectie.

Het Kruidvat Skin Science Instant Effect Eye Serum komt in de vorm van ampullen en vermindert wallen en donkere kringen onmiddellijk en vervaagt tevens fijne rimpels in de gevoelige zone rond de ogen. De geconcentreerde en effectieve formule geeft zichtbaar resultaat binnen 2 minuten en houdt tot 8 uur aan. Het innovatieve XAL-DS5-complex van 5-peptiden vermindert de zwelling onder de ogen, gaat verkleuring van de huid tegen en helpt de tere huid rondom de ogen strakker en steviger te maken. Het resultaat is een direct en langdurig zichtbaar gladdere en stevigere huid met een jeugdige en stralende oogopslag.

Gebruiksaanwijzing: knijp een dosis ter grootte van een rijstkorrel op een vinger. Met een zachte klopbeweging het product op de oogcontour (boven en onder op het oog) aanbrengen, van binnen naar buiten. Niet wrijven. Make-up kan na een paar minuten worden aangebracht.
Het product is onafhankelijk getest en heeft bewezen resultaat na 2 minuten. Het bevordert een gladde, egale huid tot 20%, verheldert donkere kringen tot 12% en vervaagt rimpels tot 21%.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?