You are here: Home » Gadget nieuws » OPPO AX7 smartphone

OPPO AX7 smartphone

geschreven door Constance

Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone maar wil je er niet teveel betalen? OPPO heeft, sinds gisteren, een nieuwe smartphone; de AX7 en hiermee hebben ze goed naar de wensen van hun klanten geluisterd. Dit waren een goede camera, duurzame batterij, voldoende geheugen, slimme processor, een strakke look & feel en vooral: value for money.

De OPPO AX7 heeft een 4GB RAM en 64GB ROM-geheugen, een grote 4230mAh batterij, een 16MP voorcamera, Hyper Boost voor optimale snelheid en een stylish design. De AX7 beschikt daarnaast over een ‘Waterdrop Screen’ en een speciale textuur voor betere grip en is er in de kleur Glaze Blue.

De AX7 heeft een 4230mAh batterij, die het een hele dag kan volhouden. Om energie te besparen schakelt het slimme en doordachte AI-batterijsysteem inactieve apps uit en wordt overmatig caching verminderd. OPPO’s vernieuwde ColorOS 5.2 besturingssysteem, dat is gebaseerd op Android 8.1, zorgt daarnaast voor een slimme interactieve ervaring. In combinatie met Hyperboost, een tool die de smartphone tijdelijk sneller maakt, bijv. tijdens het spelen van games zoals PUBG of Fortnite  krijg je zo een optimaal gebruiksgemak.

De OPPO AX7 heeft een 13+2MP dubbele camera aan de achterzijde en een 16MP camera aan de voorzijde, met een F2.0 diafragma voor nog mooiere selfies. Bovendien gebruikt de AX7 een groothoekcamera aan de voorzijde, waarmee ruimtelijke (groeps)foto’s kunnen worden gemaakt in een compacte omgeving. Daarnaast is AR-Stickers een nieuwe functie op de AX7 die meer personalisatie mogelijk maakt ten opzichte van de bestaande stickers.

Voor OPPO is een smartphone niet alleen een communicatiemiddel, maar bovenal een stukje kunst. Het scherm beslaat nagenoeg de gehele voorkant van de AX7, met uitzondering van een kleine druppelvormige uitsparing, ook wel het Waterdrop Screen of waterdruppel-scherm genoemd. Deze piepkleine Waterdrop met 16MP camera en sensoren, zorgt voor een solide verhouding tussen het 6,2-inch HD+ Incell scherm en de omvang van de AX7. De AX7 heeft Corning Gorilla Glass, waardoor hij beter bestand is tegen krassen en vallen.

Dankzij het 3D-thermisch gebogen blad is de AX7 dun, lichtgewicht en ligt het toestel stabiel en met voldoende grip in de hand. Een andere eyecatcher van het toestel is de geglazuurde look van het midden-frame dat speels contrasteert met het ribbelpatroon op de glasachtige cover aan de achterzijde van de AX7. De Glaze Blue kleur verandert bovendien subtiel van kleur afhankelijk van het licht wat zorgt voor een high-end finish.

OPPO’s Smart Bar (multitasking)functie ondersteunt de AX7 in zowel horizontale als verticale ligging. De Smart Bar kan worden geactiveerd door naar een van beide zijden te vegen. Naast de bestaande functies van full-screen multitasking, ondersteunt de Smart Bar ook het snel delen van bestanden, schermopname, screenshots en vele andere snelkoppelingen.

Nu vraag je je misschien af, wat moet ie gaan kosten? De De adviesprijs is €249,- en hij is nu te koop bij de MediaMarkt, Belsimpel, Coolblue en Mobiel.nl.

 

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Test; OPPO AX7 android smartphone - Lifestylelady.nl 16 maart 2019 - 06:32

[…] OPPO AX7 smartphone […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com