You are here: Home » Beauty » Test; Kruidvat Brow Tattoo

Test; Kruidvat Brow Tattoo

geschreven door Constance

Ik heb een paar jaar geleden mijn wenkbrauwen laten tatoeëren dmv. de zgn stroke-techniek omdat ik het zat was om elke dag mijn wenkbrauwen in te kleuren. Maar dat kan ook anders want Kruidvat introduceert Brow Tattoo waarmee je perfect ingekleurde en precies gevormde, volle wenkbrauwen krijgt met een langdurig effect van 3 tot 5 dagen.

De Kruidvat Brow Tattoo is verkrijgbaar in de kleuren Dark Brown en Taupe en zorgt ervoor dat je drie tot vijf dagen lang geen omkijken meer naar je wenkbrauwen hebt. De wenkbrauwen en de huid eromheen worden verzorgd door keratine en een rijk aminozurencomplex gecombineerd met verzachtende natuurlijke extracten.

Hoe werkt het precies? Maak voor gebruik de wenkbrauwen zorgvuldig schoon, droog en vetvrij. Breng vervolgens een gellaag aan in de gewenste vorm en bedek de wenkbrauw volledig. Laat dit tenminste 20 minuten drogen. Voor een optimaal long lasting resultaat laat je het twee uur drogen. Verwijder tot slot het product door het filmlaagje voorzichtig van de binnenkant naar buiten van de wenkbrauw los te trekken.

Ondanks het feit dat ik niets meer aan mijn wenkbrauwen hoef te doen ben ik toch erg benieuwd hoe Kruidvat Brow Tattoo werkt dus ga ik binnenkort aan de slag.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Test; Brow Tattoo van Kruidvat - Lifestylelady.nl 6 maart 2019 - 10:51

[…] ik al eerder aankondigde zou ik de Kruidvat Brow Tattoo gaan testen. Nu heb ik ruim 2 jaar geleden mijn wenkbrauwen laten tattoeëren (dmv. de microblading […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com