Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Brow Tattoo van Kruidvat Test; Brow Tattoo van Kruidvat
  • CATRICE Limited Edition „Kaviar Gauche“ CATRICE Limited Edition „Kaviar Gauche“
  • Ontspannen met etherische oliën van Kruidvat Ontspannen met etherische oliën van Kruidvat
  • Test; Kruidvat Skin Science Instant Effect Eye Serum Test; Kruidvat Skin Science Instant Effect Eye Serum
  • Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn
  • Catrice Glam & Doll Boost Growth Volume Mascara Catrice Glam & Doll Boost Growth Volume Mascara
shoppen

Test; Kruidvat Brow Tattoo

Ik heb een paar jaar geleden mijn wenkbrauwen laten tatoeëren dmv. de zgn stroke-techniek omdat ik het zat was om elke dag mijn wenkbrauwen in te kleuren. Maar dat kan ook anders want Kruidvat introduceert Brow Tattoo waarmee je perfect ingekleurde en precies gevormde, volle wenkbrauwen krijgt met een langdurig effect van 3 tot 5 dagen.

De Kruidvat Brow Tattoo is verkrijgbaar in de kleuren Dark Brown en Taupe en zorgt ervoor dat je drie tot vijf dagen lang geen omkijken meer naar je wenkbrauwen hebt. De wenkbrauwen en de huid eromheen worden verzorgd door keratine en een rijk aminozurencomplex gecombineerd met verzachtende natuurlijke extracten.

Hoe werkt het precies? Maak voor gebruik de wenkbrauwen zorgvuldig schoon, droog en vetvrij. Breng vervolgens een gellaag aan in de gewenste vorm en bedek de wenkbrauw volledig. Laat dit tenminste 20 minuten drogen. Voor een optimaal long lasting resultaat laat je het twee uur drogen. Verwijder tot slot het product door het filmlaagje voorzichtig van de binnenkant naar buiten van de wenkbrauw los te trekken.

Ondanks het feit dat ik niets meer aan mijn wenkbrauwen hoef te doen ben ik toch erg benieuwd hoe Kruidvat Brow Tattoo werkt dus ga ik binnenkort aan de slag.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?