You are here: Home » Beauty » Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn

Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn

geschreven door Constance

Kruidvat introduceert nieuwe, natuurlijke gezichtsverzorging: Kruidvat Natures en deze lijn is totally vegan. Steeds meer mensen kiezen voor een meer bewuste levensstijl. Het wordt steeds belangrijker om voor natuurlijke ingrediënten te kiezen en rekening te houden met de impact van onze levensstijl op het milieu. Bovendien kiezen meer en meer mensen steeds vaker voor plantaardige producten oftewel vegan. De nieuwe lijn (vanaf 17 april as verkrijgbaar) bestaat uit producten die met respect voor de natuur zijn ontwikkeld en dus volledig vegan zijn.

Kruidvat Natures is ontwikkeld vanuit de passie voor schoonheid en de natuur. Bij een bewuste levensstijl hoort ook een beauty-routine die hierop aansluit. De combinatie van plantaardige en biologische ingrediënten is perfect afgestemd op de huid. Een bewuste keuze voor jezelf en het milieu. In deze collectie worden bio-ingrediënten gebruikt en geen kunstmatige kleur- en geurstoffen of conserveringsmiddelen. Het keurmerk NATRUE geeft aan dat de natuur het uitgangspunt is geweest bij de ontwikkeling van de producten. Ook bij de verpakking is zoveel mogelijk rekening gehouden met het milieu. Daarnaast zijn de gebruikte geuren herkenbare natuurlijke bronnen. Kwalitatief én aantrekkelijk.

Als je op zoek bent naar een dag- en nachtcrème die hydrateert dan is de Kruidvat Natures Hydrating Day & Night Cream de juiste keuze voor jou. Met de ingrediënten bio-aloë vera, bio-groene thee en hyaluronzuur is deze crème vochtinbrengend en ondersteunt daarnaast het regeneratieproces. De intensief voedende formule met een mix van moringa, marula- en abrikozenpitolie verzorgt de huid intensief en laat de huid aangenaam zacht aanvoelen.

Met de Kruidvat Natures Hydrating Eye Make-Up remover (2-Phase) verwijder je eenvoudig alle soorten make-up, ook waterproof en longlasting. De hydraterende 2-fasen oog make-up remover bevat bio-aloë vera en bio-groene thee. De effectieve formule met abrikozenpit- en jojoba-olie is geschikt voor alle huidtypen, zelfs de meest gevoelige.

Daarnaast zijn er ook de Kruidvat Natures Hydrating Wipes. Deze verfrissende gezichtsreinigingsdoekjes met bio-aloë vera en bio-groene-thee-extract verwijderen eenvoudig make-up en onzuiverheden. De doekjes zijn ook geschikt voor het verwijderen van waterproof make-up. De reinigingsdoekjes bevatten geen alcohol en hydrateren de huid.

Heb je een gevoelige huid? Dan is de Kruidvat Natures Sensitive Day & Night Cream een goede keuze voor jou. Deze milde dag- en nachtcrème met bio-melisse en bio-toverhazelaar kalmeert de gevoelige huid en helpt irritatie voorkomen. Deze formule met bisabolol en amandelolie heeft een langdurig hydraterende werking en respecteert de natuurlijke huidbalans waardoor de huid aangenaam zacht aanvoelt.

Gebruik je graag één product om je gezicht te reinigen? Het milde Kruidvat Natures Sensitive Micellar Water met bio-melisse en bio-toverhazelaar op basis van micellaire technologie verwijdert make-up en reinigt de huid snel en effectief. Het water is door de innovatieve formule geschikt voor alle huidtypen, zelfs de meest gevoelige.

Gebruik je liever anti-aging producten? Probeer dan de huid verstevigende Kruidvat Natures Anti-Age Q10 producten met bio-duinhoorn en bio-jojoba-olie die de huidelasticiteit verbetert en uitdroging van de huid helpt voorkomen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com