You are here: Home » IKEA » Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019

Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019

geschreven door Constance

Het weer is er dit weekend al naar, de lente zit in de lucht. En genieten van het voorjaar en de zomer zit ‘m in de kleine dingen: ijsjes als lunch, een spontane picknick of een frisse duik in de zee na werk. Met de nieuwe zomercollectie van IKEA kom je in de vakantiestemming, waar je ook bent.

De SOMMAR 2019 collectie (vanaf deze maand verkrijgbaar) bestaat uit vrolijke producten in primaire kleuren met grafische prints, zoals badlakens met een print van ijsjes, kleurrijke kussenhoezen en lampionnen met stippen, strepen en bloemen. De designers van IKEA werkten voor de SOMMAR 2019 collectie samen met het Zweedse designcollectief ‘Textilgruppen & Papperian’ en dit is een initiatief voor mensen met een beperking en een grote voorliefde voor kunst.

De laatste zonnestralen pak je na een lange werkdag vanaf de SOLLERÖN tuinbank en -stoel. En omdat het nu eenmaal niet altijd zonnig is in Nederland, zijn de bijpassende FUNKÖN en FESTHOLMEN kussens waterafstotend. De OTTERÖN/INNERSKÄR poef in rood en blauw kan zowel buiten als binnen en gebruik je als extra zitplaats, bijzettafel of voetenbank. Geen tuin? Met de SALTHOLMEN tafel en stoel en SOMMAR 2019 kussenhoezen maak je ook van je balkon een fijne plek. De FEJKA kunstplanten en zinken CITRONMELISS plantenpotten geven je tuin of balkon een zomerse uitstraling. Zelfs als je ze geen water geeft.

Ook na zonsondergang plezier van je tuin of balkon? Dat kan met de vrolijke SOLVINDEN ledlampen op zonne-energie. Het lichtsnoer met kleine lampionnen of lampjes in primaire kleuren hang je in de boom of aan de muur. Leuk om te combineren met de grotere variant van de lampionnen met prints in geel, blauw, rood en groen. De SOLVINDEN ledlamp in de vorm van een gele bloem steek je in de grond.

Met de KLASEN houtskoolbarbecue zet je overal een feestmaal op tafel, in de tuin, op het strand of in het park. Op het onderstel met blad zet je borden, bekers en sauzen neer. De ingrediënten voor de barbecue neem je mee in de SOMMAR 2019 afsluitbare plastic kommen en je serveert de gerechten op de borden en dienbladen met (bloemen)print. Ook handig: de glazen met roze bloemen en de plastic bekers en bakjes in geel, oranje en blauw. De houten STACKHOLMEN kruk met geweven zitting van zwart touw neem je makkelijk mee naar een spontane picknick of barbecue.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com