You are here: Home » Keuken » Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer

Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer

geschreven door Constance

Zoals ik vorige maand al meldde is onze ‘oude’ Philips Senseo melkopschuimer kapot gegaan. En in de zoektocht naar een nieuwe bracht ons bij de de Silvercrest Elektrische melkopschuimer en deze is exclusief te koop bij de Lidl.

En om de Silvercrest Elektrische melkopschuimer te kopen hoef je niet eens de deur uit, want hij is alleen online te kopen bij de Lidl-shop.nl voor slechts euro 19,95 (excl. verzendkosten).

We zijn inmiddels een paar weken verder en we zijn echt super tevreden. Allereerst kan je op 4 manieren melk opschuimen; nl. stevig schuim, crèmig-zachte schuim, warme melk met een beetje melkschuim én koud melkschuim voor een lekkere ijskoffie. Je kunt jouw keuze maken door op de startknop te drukken en je blijft drukken totdat je bij het schuim komt dat je wilt hebben.

De rvs buitenkant is gemakkelijk schoon te maken, doekje erover en klaar. En dit geldt ook voor de binnenkant, want deze heeft de zgn. ILAG coating. Deze coating is krasbestendig en duurzaam. Je vult de opschuimer met water, zet hem aan en klaar. (Mocht je een grondigere reiniging willen kan je ook een scheutje afwasmiddel toevoegen.) En je hebt 3 jaar garantie.

Wij zijn zo tevreden met de Silvercrest Elektrische melkopschuimer dat wij deze ook voor ons vakantieappartement La Duna hebben gekocht zodat onze gasten ook van een lekkere kop koffie kunnen genieten.

Gerelateerde artikelen

6 reacties

Netty Guffens 10 september 2019 - 12:29

ik ben op zoek naar een chroom melkopschuimer en trof jouw beschrijving, maar kan hem op de site van de Lidl niet vinden, wel een zwarte maar ik zoek een chroom glanzende uitvoering

Reageer
Constance 10 september 2019 - 20:53

Hi Netty, het kan zijn dat het chrome model niet meer verkocht wordt bij Lidl. Ik zou anders even contact opnemen met de Lidl-shop. Succes. Groet Constance

Reageer
Lenny Volwater 22 oktober 2019 - 14:58

Wij hadden onze 3 de elektrische melkopschuimer,ik ben er zeer zuinig mee,ca.2/5 jaar geleden gekocht bij Lidl.vorige week deed de silvercrest opschuimer het opeens niet meer.
Dus weer einde verhaal,zo nieuwsgierig als ik ben heb ik het apparaat uit elkaar gehaald,daar waar de garde draait het motortje dit was helemaal verroest,dus….ook deze opschuimer gaat naar de daarvoor bestemde afvalbak bij de gemeente reiniging.jammer ik koop nu maar zo,n hoog glas voor in de magnetron met opschuimer.

Reageer
Constance 22 oktober 2019 - 15:37

Hi Lenny wat vreselijk jammer, en natuurlijk buiten de garantie termijn. Helaas zijn mijn ervaringen met andere merken net zo, dus dan is de prijs voor de Silvercrest nog mee in vergelijking met die van andere (veel duurdere) merken.

Reageer
Barbra 27 november 2019 - 10:39

Dank voor de review, altijd fijn om ervaringen te lezen. Het is jammer dat melkopschuimers zo snel stuk gaan. Ook dure. Hoeveel melk gaat er in deze?

Reageer
Constance 27 november 2019 - 11:48

Er gaat voldoende melk in deze opschuimer om 4 koppen van melk en schuim te voorzien, of 2 grote latte koffie

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com