Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Nieuwe melkopschuimer Test; Nieuwe melkopschuimer
  • Crivit campingmat met rugsteun Crivit campingmat met rugsteun
  • Lidl introduceert een opblaasbare jacuzzi Lidl introduceert een opblaasbare jacuzzi
  • Test; Lidl Meradiso koudschuimmatras Test; Lidl Meradiso koudschuimmatras
  • Lidl introduceert nieuwe beautyproducten Lidl introduceert nieuwe beautyproducten
  • Lidl lanceert haar eigen sportkledinglijn; Crivit Lidl lanceert haar eigen sportkledinglijn; Crivit
shoppen

Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer

Zoals ik vorige maand al meldde is onze ‘oude’ Philips Senseo melkopschuimer kapot gegaan. En in de zoektocht naar een nieuwe bracht ons bij de de Silvercrest Elektrische melkopschuimer en deze is exclusief te koop bij de Lidl.

En om de Silvercrest Elektrische melkopschuimer te kopen hoef je niet eens de deur uit, want hij is alleen online te kopen bij de Lidl-shop.nl voor slechts euro 19,95 (excl. verzendkosten).

We zijn inmiddels een paar weken verder en we zijn echt super tevreden. Allereerst kan je op 4 manieren melk opschuimen; nl. stevig schuim, crèmig-zachte schuim, warme melk met een beetje melkschuim én koud melkschuim voor een lekkere ijskoffie. Je kunt jouw keuze maken door op de startknop te drukken en je blijft drukken totdat je bij het schuim komt dat je wilt hebben.

De rvs buitenkant is gemakkelijk schoon te maken, doekje erover en klaar. En dit geldt ook voor de binnenkant, want deze heeft de zgn. ILAG coating. Deze coating is krasbestendig en duurzaam. Je vult de opschuimer met water, zet hem aan en klaar. (Mocht je een grondigere reiniging willen kan je ook een scheutje afwasmiddel toevoegen.) En je hebt 3 jaar garantie.

Wij zijn zo tevreden met de Silvercrest Elektrische melkopschuimer dat wij deze ook voor ons vakantieappartement La Duna hebben gekocht zodat onze gasten ook van een lekkere kop koffie kunnen genieten.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?