You are here: Home » Eten & koken » Test; Nieuwe melkopschuimer

Test; Nieuwe melkopschuimer

geschreven door Constance

Vorige week ging ie kapot, onze Philips Senseo Twister melkopschuimer. Het deksel is van het aanrecht afgevallen en hierdoor is het staafje, dat aan het deksel vastzit, was volledig afgebroken en kon niet meer gerepareerd worden.

Dus zijn Testman en ik op zoek gegaan naar een nieuwe. Er zijn veel testen online beschikbaar, en daaruit bleek een inductie melkopschuimer eigenlijk de beste optie was. Heel fijn om te lezen, maar echt heel mooi zijn ze niet, ze zijn ook best groot en lomp, dus die optie viel af.

En eigenlijk wilden we, stiekem, een rvs model, en toen kwamen we uit bij de Nespresso Aerocinno, de Illy melkopschuimer én de Silvercrest elektrische melkopschuimer. De eerste 2 zijn niet goedkoop (euro 79,- per stuk) en de Silvercrest kost euro 19,99. Nu kan je denken, je bent vast voor een duur bekend merk gegaan, maar niks is minder waar. We hebben de Silvercrest besteld, deze is online te koop via Lidl-shop.nl.

Nu vraag je je misschien af, waarom ben je voor de goedkoopste gegaan? Er zijn verschillende redenen, nl. je kan zowel warm als koud melkschuim maken, maar ook warme melk zonder schuim. Verder heb je de keuze uit 4 verschillende opties; stevig, crèmig-zacht, weinig melkschuim met vloeibare melk en koud melkschuim. En het feit dat de binnenlaag bestaat een ILAG coating gaf de doorslag. ILAG is de ‘opvolger’ van de bekende teflon laag en is een stuk duurzamer en krasbestendiger.

Dus zitten we nu met smart op de bezorger te wachten en kunnen jullie binnenkort onze ervaringen lezen met de Silvercrest melkopschuimer.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer - Lifestylelady.nl 16 februari 2019 - 14:22

[…] Test; Nieuwe melkopschuimer […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com