You are here: Home » Eten & koken » Test; SENSEO Milk Twister melkopschuimer

Test; SENSEO Milk Twister melkopschuimer

geschreven door Constance

Vorige maand heb ik de SENSEO melkopschuimer thuis gekregen voor een test. (Deze krijg je momenteel gratis bij de aankoop van een SENSEO Up of Twist maar de Milk Twister is ook los te koop.)

senseo milk twisterDouwe Egberts heeft mij deze SENSEO melkopschuimer opgestuurd zodat ik aan de slag kon met allerlei lekkere recepten en denk dan niet aan de eeuwige cappuccino of latte macchiato.

De SENSEO melkopschuimer heeft een antikleeflaag, waardoor ie gemakkelijk schoon te maken is, en de klopper en de deksel kunnen zelfs in de vaatwasser! Als je 1 seconde op de aanknop drukt krijg je warme, opgeschuimde, melk en doe je dit 3 seconden dan krijg je koude melk met schuim.

De afgelopen weken hebben we super zomerweer gehad en daarom ben ik aan de slag gegaan met koud melkschuim en dit zijn mijn recepten die ik heb uitgeprobeerd.

IJschocolademelk; je doet de koude melk, met 1 theelepel cacaopoeder en 2 theelepels suiker in de SENSEO Milk Twister en je schuimt dit mengel op. Daarna gaat het mengel in een hoog glas en voeg dan een bolletje vanille-ijs toe. Een rietje in het glas en een lange lepel erbij. In de winter kan je deze variant natuurlijk ook maken maar dan zonder het bolletje vanille ijs.

chilly cappuccinoChilly Cappuccino; je zet sterke koffie en laat dit afkoelen (dit kan je ook versnellen door ijsblokjes aan de koffie toe te voegen). Je klopt de melkschuim op (koude stand) en je giet de melk op de koude koffie. En voor een extra lekker effect kan je ook nog een bolletje vanille-ijs in de koffie doen en daarna de melk toevoegen.

Maar ook voor de liefhebbers van warme melk heb ik een lekkere tip, alvast voor de regenachtige herfstdagen, nl. Coffee Cream Latte. Je doet een kopje espresso in een glas en voegt hier 2 cl. koffielikeur aan toe en tenslotte voeg je ere warme melk en een toef melkschuim aan toe.

Kijk voor nog meer recepten even op de SENSEO Sarista website.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Test; Nieuwe melkopschuimer - Lifestylelady.nl 19 januari 2019 - 11:05

[…] week ging ie kapot, onze Philips Senseo Twister melkopschuimer. Het deksel is van het aanrecht afgevallen en hierdoor is het staafje, dat aan het deksel vastzit, […]

Reageer

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?