You are here: Home » Fashion » Nieuwe Sheila de Vries voor Witteveen Collectie

Nieuwe Sheila de Vries voor Witteveen Collectie

geschreven door Constance

Sinds deze week ligt, alweer voor de 3e keer, de nieuwste ‘Sheila de Vries voor Witteveen Mode‘ in de winkel.

SHDV logoAan deze limited collection is een vleugje oosterse mystiek toegevoegd en dat zie je terug in het dessin en de fluweelachtige stoffen, waarbij de belangrijkste kleuren fuchsia en donkerpaars zijn. De Sheila de Vries voor Witteveen Mode Collectie bestaat uit diverse tops, blazers, jasjes, rokken en een pantalon en alle items kunnen met elkaar gecombineerd worden.
SHDV02

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?