You are here: Home » Apple accessoires & gadgets » Test; Fidelio S2 oortelefoon

Test; Fidelio S2 oortelefoon

geschreven door Constance

Zoals mijn trouwe, vaste, lezers weten heb ik altijd problemen met ‘in-ear’ headsets dus draag ik dus altijd ‘on-ear’ of ‘over-the-ear’ hoofdtelefoons. Maar die kunnen, zeker op het strand, heel warm zijn en passen niet in een kleine clutch of handtas.

fidelio s2

Ik heb mijn probleem verteld aan Fidelio, tijdens de IFA 2014, en daar bleek dat ik niet de enige dame ben met dit verhaal, damesoortjes zijn nu eenmaal kleiner dan die van de heren. En Fidelio heeft dan ook een ‘in-ear’ headset met ‘kneedbare’ oordopjes, de Fidelio S2.

De Fidelio S2 (in wit en zwart verkrijgbaar) heeft 13,5 mm drivers; deze zorgen voor een diepe bas maar ook voor fijne hoge tonen.

Comply Caps

Comply Caps

Zoals bij alle headsets zitten er 5 siliconen caps/oortjes bij deze headset maar je krijgt er ook 2 schuimrubberen Comply-caps voor uitmuntende pasvorm en geluidsisolatie. De Comply-caps/oordopjes zijn er in 2 soorten; de S-serie en de T-serie. De caps van de S-serie blijven uitstekend op hun plaats en bieden verbazingwekkend comfort, de hele dag lang. De T-serie zorgt voor een uitstekende geluidisolatie waarmee je je van de wereld af kunt sluiten en kan opgaan in je eigen muziek. En deze Comply-caps zijn dus het ‘Ei van Columbus’ als het gaat om oordopjes.

De Fidelio S2 wordt geleverd in een, speciaal voor de S2 ontworpen, reishoesje en heeft een platte kabel waardoor ie niet in de knoop raakt. Verder zit er een afstandsbediening en microfoon in het snoer en kan je gemakkelijk tussen je muziek en gesprekken schakelen.

Ik ben erg benieuwd naar de S2 en kan niet wachten totdat ik hem in mijn oor kan stoppen, dus wordt vervolgd.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com