You are here: Home » Beauty » Na de zomer weer Back in Shape

Na de zomer weer Back in Shape

geschreven door Constance

Afgelopen zomer toch teveel glazen rosé gedronken, of te vaak lekkere (ongezonde) snacks of chips gegeten en wil je je lichaam weer snel Back in Shape krijgen?

WZDat kan met HIIT, want HIIT zijn korte maar intensieve trainingen waarin je het uiterste uit jezelf moet halen. Willeke Zorg Workout Club is het eerste Nederlandse online trainingsprogramma gebaseerd op deze populaire fitnessmethode. Volgens PT Willeke Zorg ben je dankzij haar High Intensive Interval Training na de zomer weer snel in shape met de ‘Team Up’ actie. Je kunt kiezen bij de ‘Team Up’ training kiezen om dit samen met Willeke te doen, maar je kunt dit ook met je vriendin, buurvrouw of minnaar volgen. Hiermee streef je samen naar het beste resultaat en worden persoonlijke doelstellingen bijgehouden.

Met ‘Team Up’ train je jezelf, met ondersteuning van Willeke,  in drie maanden slank en betaal je slechts voor 2 maanden en je trainingsmaatje traint zelfs gratis. HIIT is uiterst effectief, zorgt voor een snel resultaat en kost bovendien verrassend weinig tijd want de trainingen duren slechts twaalf minuten. De intensieve HIIT trainingen doen uren in de sportschool en kilometers hardlopen tot het verleden behoren. Volg de workouts online of installeer de unieke app en sport outdoor. Daarnaast geeft Willeke je online persoonlijke coaching en voedingsadviezen.

willekes workout

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com