You are here: Home » Accessoires » Philips EnergyUp lampen geven je energie

Philips EnergyUp lampen geven je energie

geschreven door Constance

De zomer is voorbij en, ondanks het mooie weer, gaan we toch op weg naar de herfst en de winter, maw. we krijgen minder daglicht want de dagen worden korter en de nachten langer. En het is bewezen dat natuurlijk daglicht essentieel is voor je gezondheid, humeur en welzijn en bij minder daglicht krijgen veel mensen last van een tekort aan energie, minder presteren maar ook je kunt ook een beetje ‘down’ gaan voelen.

EnergyUp-IntenseBluePhilips heeft daarom in samenwerking met wetenschappers en gezondheidsdeskundigen de EnergyUp-modellen Natural White en Intense Blue ontwikkeld, die het effect van daglicht nabootsen en van beide lampen is klinisch bewezen dat ze je energieniveau en je humeur verbeteren.

EnergyUp-Natural WhiteDe Philips EnergyUp Natural White reproduceert het opwekkende effect van natuurlijk daglicht en geeft je meer energie, zodat je helemaal klaar bent voor de volgende drukke dag. De EnergyUp Natural White is praktisch en gebruiksvriendelijk, en is eenvoudig in de dagindeling in te passen. En is, dankzij de ruimtebesparende vormgeving, overal in huis of op het werk te gebruiken. De lamp is ideaal op dagen met weinig daglicht en voor iedereen die veel tijd doorbrengt in slecht verlichte kamers of kantoren en last heeft van een gebrek aan energie of zich somber voelt.

EnergyUp-Intense-Blue De Philips EnergyUp Intense Blue is een compacte, draagbare oplossing voor een tekort aan natuurlijk daglicht, waardoor in de loop van de dag een gebrek aan energie kan ontstaan. De lamp reproduceert het opwekkende effect van een heldere zomerdag en zorgt ervoor dat je alerter en productiever blijft en beter in je vel zit. De EnergyUp Intense Blue is ideaal voor mensen die veel onderweg zijn, en kan zowel met als zonder snoer worden gebruikt. De lamp is licht van gewicht, praktisch vormgegeven en wordt geleverd met een beschermhoes dus kan ook heel gemakkelijk mee op reis genomen en helpt dan tegen de effecten van jetlag.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com