You are here: Home » Accessoires » Gingko Cube Click wekker

Gingko Cube Click wekker

geschreven door Constance

De Gingko Cube Click wekker is een nieuwe aanwinst in onze slaapkamer. Ik slaap het liefst in een helemaal donkere kamer. Met alle technische snufjes van tegenwoordig, blijft er altijd wel ergens een lichtje branden.

Als we gaan slapen werd voorheen de wekker omgedraaid zodat we niet al teveel last ondervinden van het schijnsel van de digitale cijfers. Vorige week liepen we in de mooie geschenkenwinkel van Timmermans in Gent tegen deze slimme en stijlvolle wekker.

Gingko Cube Click wekker

Het is eigenlijk niet veel meer dan een houten blokje. Het grote voordeel is dat de Gingko wekker alleen oplicht als je met de vingers knipt of tegen aan stoot. Hij geeft datum, tijd en temperatuur aan. En je kunt hem dus gebruiken als wekker. Hij werkt zowel op batterijen als via USB. En als je het prettiger vindt dat de lichtjes blijven branden, dan kan dat ook…

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?