You are here: Home » Gadget test » Test; Alcatel IDOL 2S Smartphone

Test; Alcatel IDOL 2S Smartphone

geschreven door Constance

Jullie weten dat ik vaak smartphones van de bekende merken test, maar er nog veel meer merken en smartphones op de markt die zeer de moeite de waard zijn. En een daarvan is de Alcatel Onetouch IDOL 2S. En dit model ga ik de aankomende tijd testen.


Alcatel Onetouch heeft de IDOL 2 (S) en de IDOL 2 Mini (S) geïntroduceerd en dit nav. het grote succes van de, in 2013 gelanceerde, IDOL-serie. Deze nieuwe smartphones hebben een slank design en een groot beeldscherm (IDOL 2S; 5 inch en IDOL 2 MINI S; 4,5 inch). Beiden hebben een metalen afwerking en een 8MP camera en zijn natuurlijk ook geschikt om HD-video mee te maken en zijn ze geschikt voor 4G LTE.

Alcatel-One-Touch-Idol-2S-2

De IDOL 2S heeft 2 speakers aan de onderkant en je kunt dmv. Miracast tv-content eenvoudig delen met een TV Link. De IDOL 2S is er in de kleuren Slate, White en Chocolate en de IDOL 2 MINI S in Full White, Slate, Cloudy en Chocolate. En beide hebben ook 1 finger zoom, maw. je kunt met 1 vingergebaar in- en uitzoomen op je scherm.

Verder natuurlijk alle ‘bekende’ features zoals NFC en heeft de camera autofocus, touch focus, gezichtsherkenning, glimlach detectie, geo-tagging, HDR, panorama, nacht modus, sport modus, 4-shots modus, burst modus en een timer.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com