You are here: Home » Fashion » SISSY-BOY opent Flagship Store in Magna Plaza

SISSY-BOY opent Flagship Store in Magna Plaza

geschreven door Constance

SISSY-BOY opent, na Haarlem en Eindhoven, een nieuwe Flagship Store in de kelder van Magna Plaza in Amsterdam. Deze SISSY-BOY store heeft een oppervlakte van 1000 m2 en is ingericht volgens het nieuwe winkelconcept, afkomstig van de hand van architectenduo Ina & Matt. In de winkel komt het motto ‘Life designed with Sissy-Boy’ overal tot uiting en wordt volgend weekend, 27 & 28 september, een feestelijke opening georganiseerd.

sissy-boyBij de Flagship Store kan je met de hele familie terecht want je vindt er van alles! Bijzondere vintage objecten, stoere meubels, van industriële stoelen, de nieuwste kelim kleden en de speciaal door Sissy-Boy ontworpen bank. Verzorgingsproducten van de nieuwe verzorgingslijn van Homeland en fashioncollecties voor man, vrouw en kind die met de nieuwe weg die het Nederlandse Sissy-Boy is ingeslagen van een frisse signatuur zijn voorzien. Naast de sterk uitgebreide eigen collectie, is er een ruime mix van nieuwe merken, zoals Bold Briston horloges voor mannen, Sessún en Kings of Indigo voor vrouwen en Mini Rodini voor kids. Leuke cadeautjes kun je laten inpakken op traditioneel Franse wijze, in rijk kraft papier, zonder plakband, met jutekoord.

Bij Daily, voorin de winkel, kun je tijdens het shoppen terecht voor lekkers van de gloednieuwe kaart: een versgebakken broodje of superfood smoothie. Meenemen kan ook, met Daily To Go!

Het openingsweekend, volgende week 27 en 28 september as., is het feest. Je kunt, met een lekker glas Prosecco in de hand, kennismaken met de winkel; luister naar live optredens van vrolijke dj’s en bandjes en doe mee aan een workshop foodstyling of stoere inpak workshop, mogelijk gemaakt Flow magazine. Voor de kids is er waanzinnig veel knikker plezier. Bij Daily kun je allerlei soorten lekkers proeven van de nieuwe menukaart, zoals handgemaakt brood uit Beieren, verse superfood smoothies en huisgemaakte muesli en shop uiteraard als eerste de nieuwste collectie, met 20% korting, omdat het feest is.
SB_magna_flyer_04A

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com