You are here: Home » Interieur » Drijvend hotel Aria Amazon

Drijvend hotel Aria Amazon

geschreven door Constance

Het interieur van hotels heeft altijd mijn bijzondere belangstelling. Regelmatig sta ik in de lobby van een hotel mijn nek te verrekken om het interieur in mij op te nemen en de sfeer te proeven. Omdat ik ook gek op water ben staat het drijvende hotel Aria Amazon op mijn wishlist.

Het hotel, ontworpen door de architect Jordi Puig heeft 16 designsuites en de ramen zijn zo groot als bioscoopschermen. vanuit je bed kun je het Peruaanse regenwoud aanschouwen. Elke kamer is zo’n 23 vierkante meter groot.

Ik moet nog wel even doorsparen want een cruise maken kun je vanaf 3000 dollar voor drie dagen…

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com