You are here: Home » Gadgets » Dekbedovertrek met rits

Dekbedovertrek met rits

geschreven door Constance

Elke zondag worden de dekbedhoezen verwisseld en dat is altijd een gedoe. Ik maak eerst de punten van het dekbed vast, met grote veiligheidsspelden, aan de binnenkant van de hoes en dan trek en schud net zolang aan de hoes totdat ie goed zit. En daarna volgt de 2e hoes (Testman en ik hebben allebei ons eigen dekbed).

dekbedovertrekBlijkbaar ben ik niet de enige die een hekel aan dit klusje heeft want Bijzonderhandig.nl heeft dekbedovertrekken bedacht met een rits. Heel slim, want zo heb je in een mum van een tijd de hoes om het dekbed én het blijft beter zitten. Je ritst de hoes open, legt het dekbed erin en ritst het weer dicht. De ritsen zijn er zo ingezet dat ze niet voelbaar en zichtbaar zijn. Zibbed heeft een traditionele en een biologisch wit gestreepte dekbedhoes van 100% biologisch katoen, en de Sofiben hoezen (katoen en satijn) zijn er in verschillende kleuren. Er zijn verschillende formaten en lengtes, allemaal inclusief 1 of 2 kussenslopen.
bedbedovertrek voorbeeld

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?