You are here: Home » Home gadgets » Mr & Mrs Fragrance luchtverfrisser Otello

Mr & Mrs Fragrance luchtverfrisser Otello

geschreven door Constance

We gaan richting de herfst en winter en dan ben je vaker thuis; lekker op de bank met een boek of luisterend naar je favoriete muziek en je ‘huisparfum’. De nieuwste luchtverfrisser van Mr & Mrs Fragrance heet Otello en past in elk huis- of slaapkamer.

mr-mrs-fragrance-otello

Otella (zwart, wit, antraciet of zilver) is zowel met als zonder de standaard te gebruiken en je kan hem met de hand of met een afstandsbediening regelen. Otello werkt met de capsules van Mr & Mrs Fragrance en je  kunt de geur aanpassen naar jouw moment; bijv. Citrus of Mint voor een heerlijk frisse start, Black Tea voor een winterse zondagmiddag of Lavendel om te ontspannen na een drukke dag.

othello kleinDe 22 geuren zijn alcoholvrij en de capsules zijn gemaakt van recyclebaar niet-giftig polymeer. Deze zitten per 2 stuks van dezelfde geur verpakt met daarbij een klein boekje dat alles over de geur verteld. Niet alleen hoe de geur is ontstaan maar ook waar. De geuren zijn geïnspireerd tijdens het reizen door verschillende landen over de hele wereld. Hierdoor is zowel de geur als de charme en magie van het land in de capsule gevangen. Zo geniet je van de unieke geurbeleving van ieder land bij je thuis.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?