You are here: Home » Accessoires » Test; Wacom Bamboo Stylus Fineline

Test; Wacom Bamboo Stylus Fineline

geschreven door Constance

De Wacom Bamboo Stylus familie is weer uitgebreid en wel met de Fineline. Ik heb afgelopen week de Wacom Bamboo Stylus Fineline thuis gestuurd gekregen voor een uitgebreide test.

Bamboo Stylus finelineDe Fineline is een uitermate nauwkeurige digitale pen waarmee je zeer gemakkelijk en nauwkeurig aantekeningen kan maken, schrijven, schetsen, navigeren en je kan alles delen op je iPad . En met de dunne punt schrijf je net zo nauwkeurig en natuurlijk als met een pen op papier. Je kan met de Bamboo Stylus Fineline je schetsen en ideeën op de iPad uitwerken met behulp van de dunne penpunt. De punt is perfect om digitaal mee te schrijven, op een manier die oogt en voelt als een ‘gewone’ pen op ‘gewoon’ papier dankzij de drukgevoelige punt. Je hand rust tijdens het gebruik op het scherm en dankzij de handpalmdetectie voelt schrijven comfortabel aan.

wacom-bamboo-stylus-fineline puntDe Stylus Fineline is eenvoudig te gebruiken met ism. Bamboo Paper en andere apps voor het maken van aantekeningen en PDF-notities. Ook heb je gratis toegang tot de services van Wacom Cloud en je krijgt gratis het “fineline-pakket” bij gebruik van Bamboo Paper.

De Wacom Bamboo Stylus Fineline werkt dmv. Bluetooth op alle iPads (3e of 4e generatie), iPad Air, iPad mini (1e en 2e generatie) en alle nieuwe modellen. Je hebt de keuze uit 5 kleuren: grijs, zilver, blauw, roze, oranje.

wacom fineline ipad

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com