You are here: Home » Beauty » Olaz Regenerist Skin Energising Technology

Olaz Regenerist Skin Energising Technology

geschreven door Constance

Olaz introduceert de belangrijkste upgrade in haar geschiedenis door toevoeging van de nieuwe Skin Energising Technology aan de bewezen Olaz Regenerist formule. Het is bewezen dat deze nieuwe technologie, ontwikkeld op basis van cellulaire bio-energetica, de vermoeidheid van de huid bestrijdt. Hierdoor reageert de oudere huid beter op anti-aging ingrediënten. De huid leeft zichtbaar op en oogt frisser, steviger en jonger en doordat de ingrediënten doordringen in 10 lagen van de opperhuid, vindt er ongekend snelle cel-voor-cel vernieuwing plaats en ziet je huid er 10 jaar jonger uit in slechts 4 weken.

Olaz-Regenerist-3-zone-super-verstevigend-serum-2Geïnspireerd door bijna 20 jaar aan onderzoek is Olaz gaan pionieren met de toepassing van cellulaire bio-energetica in de huidverzorging. Gedurende dit revolutionaire cellulaire bio-energetica onderzoek hebben Olaz’ wetenschappers de energieniveaus in de jonge én de oudere huid vastgelegd en gekwantificeerd. Deze kennis heeft de potentie om toekomstig onderzoek naar anti-aging technologieën significant te veranderen. Met dit onderzoek is, voor het eerst, aangetoond dat er een sterke daling plaatsvindt in de huideigen cellulaire bio-energie bij vrouwen tussen de 20 en 60 jaar en deze afname veroorzaakt door de chronologische huidveroudering wordt vervolgens versterkt door interne en externe factoren zoals stress, UV-straling en slechte voeding. Verder ziet een oudere huid er niet alleen anders uit maar je huid is ook minder vatbaar voor anti-aging ingrediënten ook wel bekend als huidvermoeidheid.

Olaz-Regenerist-liftend-oogcontour-serum-2Met de introductie van de Skin Energising Technology worden de verouderde cellen geoptimaliseerd zodat ze beter kunnen reageren op anti-aging ingrediënten. De ingrediënten die verjonging stimuleren zijn; OliveM – Een derivaat van olijfolie dat is aangepast om de opname van anti-aging ingrediënten in de verschillende lagen van de huid te verbeteren en het helpt om de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Niacinamide – Een essentieel ingrediënt in de Regenerist producten dat ook wel bekend staat als vitamine B3 en dit helpt om de vochtbarrière van de huid te behouden en de natuurlijke exfoliatie waarden in de verschillende lagen van de huid te laten toenemen. Pal-KTTKS – Dit complex bestaat uit pentapeptide, dat de aanmaak van collageen stimuleert en fijne lijntjes en rimpels verminderd. De hoeveelheid Niacinamide en Pal-KTTKS is in de vernieuwde Regenerist lijn verhoogd tot wel 200%6 om een verbeterde formule te creëren die de opname van de belangrijkste ingrediënten in de verschillende lagen van de huid tot wel 55% verbetert. Daarnaast is Lys’Lastine V toegevoegd aan de nieuwe Olaz Regenerist 3-zone super verstevigend serum en de 3-zone super verstevigende crème. Lys’Lastine V – een natuurlijk extract van dillezaadjes en dit helpt om de elasticiteit van de huid te verbeteren.

Onderzoek onder 2.500 vrouwen over de hele wereld laat zien dat de nieuwe Olaz Regenerist met Skin Energising Technology de reactie van de huid verbetert en zichtbare huidvermoeidheid bestrijdt, doordat de huidcellen sneller vernieuwen, de huid energie krijgt en de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels vermindert. Al na tien minuten zijn de voordelen zichtbaar en werken door tot een tien jaar jongere huid in vier weken; Na 10 minuten, merkbare verbetering in de zichtbaarheid van lijntjes rondom het oog, de helderheid van de huid en het geeft een boost aan de hydratatie, na 4 dagen, intense hydratatie verstevigt de huid. Na 5 dagen herstelt de huid tot 2x sneller door de natuurlijke vernieuwing van het huidoppervlakte een boost te geven. Na 7 dagen, zichtbare afname van rimpels en tenslotte na 4 weken, een tien jaar jonger uitziende huid door de vermindering van fijne lijntjes en rimpels.

olaz regenerist nieuwe serieDe vernieuwde Olaz Regenerist lijn is vanaf het najaar 2014 verkrijgbaar en bestaat oa. uit Olaz Regenerist 3-zone super verstevigend serum, Olaz Regenerist 3-zone super verstevigende crème, Olaz Regenerist super vernieuwende elixer (nacht) en het Olaz Regenerist liftend oogcontour serum.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com