You are here: Home » Accessoires » Champagneflesopener Screwpull Pop-bulle

Champagneflesopener Screwpull Pop-bulle

geschreven door Constance

Een hoop mensen blijven het ‘eng’ vinden, het openen van een champagnefles. De reden hiervoor is dat de kurk soms een eigen leven leidt, hij kan zomaar, zonder waarschuwing vooraf, van de fles afschieten en dat zorgt soms voor een gevaarlijke situatie.

screwpull pop-bullScrewpull heeft een speciale champagneopener in het assortiment, de Pop-bulle. Je schuift de kurkentrekker over de flessenhals, je duwt hem goed aan en dan draai je de fles en de kurk schiet weg, met een feestelijke plop, maar wel veilig dankzij de houder die de kurk opvangt.

En wil je het de kostbare bubbels een paar dagen bewaren, kies dan de cadeauset waarin niet allen de Pop-bulle zit maar ook een bijpassende stop. Deze stop sluit de fles, door het ventielsysteem, volledig hermetisch af en zal tijdens het ontkurken niet ‘wegschieten’.

screwpull cadeauset

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?