You are here: Home » Apple accessoires & gadgets » Nieuwe foto-app Spin My Planet

Nieuwe foto-app Spin My Planet

geschreven door Constance

Afgelopen week heb ik kennis gemaakt met de nieuwe foto app Spin My Planet. En met deze app kan je foto’s tot leven wekken.

spin my planetDe Zweedse fotograaf Michael Sosinski, de bedenker van Spin My Planet heeft afgelopen week uitgelegd wat je allemaal met deze nieuwe app kan doen. Een ‘spin’ bestaat uit 2 tot 20 losse foto’s (in de toekomst wordt dit aantal uitgebreid) waarop mensen, dieren, huizen, producten of andere afbeeldingen staan. Als je een ‘spin’ hebt gemaakt, dmv de speciale app, en je verstuurt de spin dan kan de ontvanger de spin activeren doordat je je vinger op het scherm van je smartphone of tablet beweegt. Dit kan je snel of langzaam doen, dat bepaal jezelf. Natuurlijk kan je je spins ook delen via social media, mail of in een artikel plaatsen (op een blog of website).

De app is beschikbaar voor iOs en Android en is gratis.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=d_AIQaRt6Fo[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com