You are here: Home » Fashion » Mooie strakke armen met MAGIC Bodyfashion

Mooie strakke armen met MAGIC Bodyfashion

geschreven door Constance

Heb je, ondanks regelmatig trainen, toch nog last van de bekende ‘kipfilet’ armen? Of heb je gewoon tijd en zin om je armen te trainen en wil je toch, in 1x, mooie armen?

15MS Lace Black MAGIC - EURO 19.99 - 224 15MS Lace Black MAGIC - EURO 19.99 - 224

Dat kan met de speciale MAGIC Bodyfashion MAGIC Sleeves want dit de oplossing zonder dat je hiervoor uren in de sportschool hoeft te staan. De MAGIC Sleeves accentueren en vormen je armen terwijl tegelijkertijd de imperfecties worden gecamoufleerd. Kleding zit niet alleen beter maar ziet er ook mooier uit. De mouwtjes shapen en vormen de armen tot een slanker en strakker resultaat. De mouwtjes geven ondersteuning, maar zien er ook fantastisch uit, het kantje waar de mouwen van gemaakt zijn is supersexy. De mouwen zijn naadloos en kunnen ook gecombineerd worden met de eigen kleding en door de elastische stof passen ze als gegoten en zitten ze erg comfortabel.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com