You are here: Home » Beauty » Nieuwe producten van essence makeup bij Kruidvat

Nieuwe producten van essence makeup bij Kruidvat

geschreven door Constance

Vorige maand heb ik al gemeld dat er een aantal nieuwe essence producten in de schappen komen te liggen (heb je dit gemist, kijk dan hier voor de update) maar er meer nieuws te melden over essence want bij 83 Kruidvat winkels wordt een 3e display, van 3 meter lang, geplaatst met nog meer trendy make-up producten. Hieronder kan je lezen wat je in dit nieuwe schap kan vinden.

essence nieuws essence ogen;
essence all about chocolates eyeshadow. Van caramel tot mokka en chocolade: zes trendy beige- en bruintinten zijn samengevoegd in een nieuw oogschaduwpalet. De zachte textuur van de oogschaduw bevat glanzende, matte en metallic effecten. Verkrijgbaar in totaal vijf kleurencombinaties.
essence plump no clump mascara black & ultra black heeft een grote elastomeer borstel met geïntegreerd reservoir en deze geeft je wimpers megavolume maar klontert niet.

essence lipstick
essence lippen;
essence XXXL shine lipgloss, heeft er 2 nieuwe kleuren bij, tomaatrood en perzik. Je lippen worden verzorgd en een prachtige glans in een frisse tint. (Totaal 14 kleuren.)
essence longlasting lipstick is nu ook te koop in nieuwe kleuren als roze, nude en zwart! De lippenstift bedekt de lippen met een heldere tint die urenlang houdt. De lichte, crèmige formule is comfortabel op je lippen en droogt ze niet uit. (Totaal 13 kleuren.)
essence sticksessence huid
essence say NO to redness/imperfections/dark circles, hiermee geef je je huid de perfecte teint. Huidproblemen zijn nu verleden tijd met de drie nieuwe “say NO to…” mini pencils. De groene “say NO to redness” pencil neutraliseert roodheid. “Say NO to dark
circles” in rosé laat donkere kringen onder de ogen verdwijnen en de beige pencil “Say NO to imperfections” bedekt oneffenheden. De zachte, poederige textuur past zich optimaal aan aan elke huidskleur en is gemakkelijk te blenden. Dankzij de uitschuifbare tip en het compacte formaat zijn ze de ideale beauty tools,ook wanneer je onderweg bent.

essence thermoessence nail art
essence nail art thermo nail polish is iets geheel nieuws in de essence nailart. Deze nagellak reageert op de buitentemperatuur en verandert van kleur: paarsroze wordt lichtroze, donkerrood wordt lichtrood, donker muntgroen wordt lichtmintgroen en beige wordt lichtabrikoos en de kleurverandering werkt ook vice versa!
essence nail art shake me! I’m pretty top coat. De naam van deze top coat zegt het allemaal. Schudt simpelweg het potje van de shake me! i’m pretty top coat om de
holografische glitters te mengen met je lak. De top coat kan op elke nagellak worden aangebracht voor een extra portie bling.
essence studio nails nail & cuticle brush en met deze borstel kan je je nagels schoonmaken, peelen en je nagels en nagelriemen masseren.  Maak de borstel vochtig en masseer zachtjes de zeep in over de nagels en nagelriemen voor superschone nagels en zachte nagelriemen. .
essence gel nails at home french manicure tip stickers geven je nagels in no-time een French Manicure. Een set bevat 40 tips en een mini nagelvijl. Verkrijgbaar in natuurlijk wit en ook in metallic zilver.

essence travel mini

essence minis2go zijn handige beautyhulpjes en accessoires in miniformaat, ideaal voor onderweg!
essence minis2go travel kit bestaat uit 3 lege 30ml. flesjes die je gemakkelijk kan bijvullen en hierdoor heb je altijd je favoriete producten bij je.
essence minis2go travel pouch is een transparant en waterproof tasje waarin je al je make-up en verzorgingsproducten kan je meenemen in je handtas of reistrolley.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com