You are here: Home » Accessoires » IKEA meubels monteren zonder inbussleutel

IKEA meubels monteren zonder inbussleutel

geschreven door Constance

Dé manier om IKEA meubels in elkaar te zetten is, al sinds jaar en dag, de bekende inbussleutel. Maar daar komt verandering want de nieuwe REGISSÖR serie zet je in elkaar dankzij een nieuwe techniek!

ikea

Je monteert de REGISSÖR serie dmv. vastgelijmde houten pluggen die elkaar klikken en dit systeem is gelijk gepatenteerd. Er komt geen schroef of inbussleutel aan te pas en verder zijn de meubels dankzij het gebruik van een nieuwe board-on-frame techniek extra duurzaam en stevig. Je hoeft de pluggen alleen nog in het voorgeboorde gat te klikken. Deze constructie bespaart niet alleen tijd, maar maakt de meubels ook extra stevig. Naast REGISSÖR, wordt de techniek gebruikt voor een nieuwe collectie die verkrijgbaar is vanaf het voorjaar in 2015.

[youtube]http://youtu.be/POR4mwOZjsY[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com