You are here: Home » Beauty » CATRICE introduceert 130 nieuwe producten

CATRICE introduceert 130 nieuwe producten

geschreven door Constance

Niet alleen een essence heeft een aantal nieuwe producten (zie het bericht van gisteren) ook CATRICE introduceert maar liefst 130 nieuwe producten en kleuren! En dat zal gebeuren in een extra grote, 2 meter brede display die je kunt vinden bij 138 Kruidvat filialen. Op de CATRICE website staat bij alle producten een storfinder button waar je precies kan zien bij welk filiaal je terecht kunt.

Er is zoveel nieuws dat ik vandaag begin met de nieuwe CATRICE oog- en wimperproducten.

catrice eye

CATRICE Absolute Matt Eyeshadow Palette heeft 6 subtiel glanzende kleuren gecombineerd in één palet. De zachte textuur biedt een gelijkmatige kleurverspreiding. Het setje bevat een mooie schakering van zes kleuren – van zachtroze tot diepbruin – en een duo-applicator. Ideaal voor het creëren van smokey eyes of een subtiele look overdag.

CATRICE Calligraph Ultra Slim Eyeliner Pen Waterproof is een eyeliner met een superdunne tip.

CATRICE Cake Eyeliner Wet & Dry is een diepzwarte poedereyeliner die op diverse manieren toepasbaar is. Vochtig aangebracht is het resultaat intens, matt en diepzwart. En
droog aangebracht, krijg je een meer natuurlijke look. Met de Duo Eyeliner Brush bereik je professionele en nauwkeurige resultaten!

CATRICE Gel Eyeliner Waterproof heeft een speciale textuur en werkt perfect voor een nauwkeurige lijn of smokey look.

metallic eyelinerCATRICE Liquid Metal Gel Eye Pencil is een zacht gelachtig pencil met een metallic effect dat de hele dag houdt. Verkrijgbaar oa. in goud, donker antraciet,  donkerpaars of elegant olijfgroen. (totaal acht kleuren.)

CATRICE Duo Eyeliner Brush is ideaal voor gel en cake eyeliner en bijvoorbeeld cream eyeshadows. De kwast is zacht en rond aan de ene kant en recht aan de andere kant.

CATRICE Eyebrow Filler Perfecting & Shaping Gel is een natuurlijke getinte eyebrow filler is ideaal om wenkbrauwen mee aan te zetten en te vormen. Met de vezels in de textuur vul je wenkbrauwen subtiel op met ‘kleine haartjes’. (in 2 kleuren.)

wenkbrauwCATRICE Longlasting Brow Definer is een wenkbrauwpen die je wenkbrauwen een natuurlijke kleur geeft en zorgt voor mooi gevormde wenkbrauwen. Met de dunne tip kun je haartjes bijtekenen en tegelijkertijd te wenkbrauw in zijn geheel definiëren.. Verkrijgbaar in drie tinten – blond, donkerblond en bruin.

CATRICE Fixing Brow Wax houdt je wenkbrauwen in toom en plakt niet. De praktische pen heeft een uitdraaibare tip.

CATRICE 2in1 Eyebrow Styler verwijdert snel en nauwkeurig ongewenste haartjes onder de wenkbrauw of op de bovenlip dankzij de trimmer. Deze beautytool wordt geleverd in een set van twee met elk een eigen beschermdop. Eén van de twee dopjes bevat een
wenkbrauwborsteltje.

CATRICE Instant Eye Brightener licht donkere kringen op en geeft ogen een heldere uitstraling. De fijne rosé formule bevat hyaluronzuur dat de huid intensief hydrateert. De
textuur kan met een zachte flock applicator worden aangebracht onder of over de make-up.

CATRICE Lash Boost – Volumizing and Lengthening Lash Base geeft je de lange, volle wimpers waar je altijd al van hebt gedroomd. De witte Lash Base bevat verzorgende ingrediënten die de wimpers versterken en de wimpergroei bevorderen. Als een basislaag aan te brengen om vervolgens je favoriete mascara aan te brengen. De ultralichte en
snel droge formule is gemakkelijk en nauwkeurig aan te brengen dankzij de dunne vezelborstel.

CATRICE Lash Boost – Lash Growth Overnight Serum bevat actieve ingrediënten
die wimpergroei bevorderen op de lange termijn. De resultaten bevestigen het, 18% meer wimpergroei na vier weken dagelijks aanbrengen. Het serum is gemakkelijk aan te brengen met het fijne kwastje en werkt gedurende de nacht.

mascaraCATRICE Eyeconic – Eye Opening Mascara is een 2-in-1. Deze mascara bestaat uit verschillende borsteltjes en texturen: Maximum Volume Upper Lash Mascara en de Perfect Precision Lower Lash Mascara. De Upper Lash Mascara verzekert je van een
effectieve verlenging, onmiddellijke volume en een prachtige krul voor de bovenste wimpers, terwijl de Lower Lash Mascara een ultrafijne borstelheeft voor het definiëren van de onder wimpers. Verkrijgbaar in een zwarte wateroplosbare en waterproof variant.

CATRICE Lash Extension Volume Mascara heeft een extra smalle borsteltje waarmee gemakkelijk elke wimperhaar kan worden bereikt en bedekt met de diepzwarte
textuur. Vezels in de textuur zorgen voor een extra verlengend effect. In zwart en waterproof.

CATRICE Absolute Colour Lash & Hair Mascara geeft highlights aan je haar en wimpers. Gebruik de mascara als top coat over een zwarte mascara of om fijne accenten aan te brengen op de uiteinden van je wimpers. Ook kun je de mascara gebruiken voor kleuraccenten in afzonderlijke lokken of aan de uiteinden van je haar. Verkrijgbaar in
petrol, paars of blauw.

catrice lash

CATRICE Lash Applicator is speciaal bedoeld om kunstwimpers precies goed aan te brengen.

CATRICE Lash Glue houdt kunstwimpers urenlang op hun plaats. Met het schuine kwastje breng je de lijm superprecies aan. Zonder druppellen of storende lijmrestjes.

wimpersCATRICE Lash Couture – Range Extension Wimperbar. Kunstwimpers zijn niet meer weg te denken. CATRICE heeft nu vier nieuwe varianten voor weergaloze, lange en volle wimpers: Smokey Eyes Volume Lashes, Corner Lashes, Natural Volume Lashes en Natural Definition Lashes. Allen met een mini wimperlijm.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com