You are here: Home » Accessoires » Nieuwe TomTom Golfer, het ideale golfhorloge

Nieuwe TomTom Golfer, het ideale golfhorloge

geschreven door Constance

Gisteren heeft TomTom de TomTom Golfer gelanceerd, een GPS-sporthorloge dat golfers gaat helpen om op eenvoudige wijze hun spel te verbeteren. Via duidelijke grafische weergave van de baan op het grote scherm wordt de precieze afstand tot hindernissen en layups gegeven, net als de beste plaats voor een swing naar de green.

tomtom golfer

De TomTom Golfer beschikt over de gegevens van meer dan 34.000 golfbanen wereldwijd. Updates daarvan kunnen, draadloos, gedownload worden via een speciale smartphone app, zodat TomTom-golfers altijd kunnen vertrouwen op up-to-date baaninformatie.

De lichtgewicht en duurzame TomTom Golfer is de nieuwste aanwinst in de succesvolle serie van TomTom GPS-sporthorloges. Het horloge maakt gebruik van GPS technologie om automatisch in de buurt gelegen golfbanen te herkennen en spelers naar de volgende hole te wijzen. Golfers kunnen op hun TomTom Golfer naast hun score per hole ook afstanden en de tijd van hun ronde bijhouden.

De TomTom Golfer heeft onderstaande features:

Greenweergave; bekijk unieke grafische weergave van de green en hindernissen voordat je slaat.
Hindernissen; bekijk de hindernissen op en rond de fairway.
Afstanden tot de green;  de precieze afstand tot de voorkant, het midden en de achterkant van de green.
Lay-up; de afstanden voor de ideale lay-up.
Water resistant; om in elk weertype te kunnen spelen.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com